Βρήκαν αμέσως τους κακοποιούς που λήστεψαν γυναίκα στην Κάλυμνο

Βρήκαν αμέσως τους κακοποιούς που λήστεψαν γυναίκα στην Κάλυμνο

Οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της 42χρονης από ένα ανασφάλιστο παράθυρο έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αλλά όχι αρκετά ώστε να μην μπορεί να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους

Βρήκαν αμέσως τους κακοποιούς που λήστεψαν γυναίκα στην Κάλυμνο
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω παραπέμφθηκαν δυο Έλληνες που κατηγορούνται για την ένοπλη ληστεία σε βάρος μιας 42χρονης γυναίκας στην Κάλυμνο, η οποία έγινε το απόγευμα της Παρασκευής και εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος του νησιού.

Οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της 42χρονης από ένα ανασφάλιστο παράθυρο έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αλλά όχι αρκετά ώστε να μην μπορεί να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους. Την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την με χαστούκια, για να την υποχρεώσουν να τους δώσει χρήματα.

Κλείσιμο
Φαίνεται, μάλιστα, ότι γνώριζαν πως είχε στο σπίτι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 15.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, δεν απέφυγαν τη σύλληψη μέσα σε λίγες ώρες αργότερα και, αφού αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από το θύμα τους, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης