Η αναπάντεχη συνάντηση του Παυλόπουλου με τον σμηναγό που συγκίνησε την Ελλάδα

Η αναπάντεχη συνάντηση του Παυλόπουλου με τον σμηναγό που συγκίνησε την Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πέταξε σήμερα στα Χανιά για να εγκαινιάσει το μουσείο «Οικία Ελευθερίου Βενιζέλου» - Στο αεροδρόμιο τον «υποδέχτηκε» ο Σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος που την 28η Οκτωβρίου πέταξε με το F-16 πάνω από τη Θεσσαλονίκη

Η αναπάντεχη συνάντηση του Παυλόπουλου με τον σμηναγό που συγκίνησε την Ελλάδα
Μια ευχάριστη μη προγραμματισμένη συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στα Χανιά όπου βρίσκεται, με τον σμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο, με τον οποίο είχε τον γνωστό διάλογο στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Ο Θεοχαρόπουλος βρισκόταν στην υποδοχή, όταν έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα Χανιά προκειμένου να εγκαινιάσει το μουσείο «Οικία Ελευθερίου Βενιζέλου».

Κατά την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ο σμηναγός που ανήκει στην 115 πτέρυγα μάχης της οποίας η έδρα βρίσκεται στο αεροδρόμιο των Χανίων,  πετώντας με F-16 απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος λέγοντας:

Κλείσιμο
«Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Το "ΟΧΙ" συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Παραμένει. Δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντώντας του είπε:

«Κύριε Σμηναγέ, τα φτερά σας σκεπάζουν την χώρα και τον λαό μας. Να είσθε υπερήφανοι για την εθνική αποστολή σας. Ο Θεός μαζί σας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης