Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τρίτεκνων γονέων στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τρίτεκνων γονέων στο Σύνταγμα

Διέκοψαν την κυκλοφορία στην Αμαλίας για μερικά λεπτά - Διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ
 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τρίτεκνων γονέων στο Σύνταγμα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τρίτεκνοι γονείς στο Σύνταγμα κλείνοντας για λίγο και την Λεωφόρο Αμαλίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη καταβολή των επιδομάτων τον Ιούλιο.
 
Οι γονείς που διοργάνωσαν την συγκέντρωση, κινητοποιήθηκαν μέσω του facebook.
 
Κλείσιμο


Τα αιτήματα της διαμαρτυρίας τους αφορούν τα επιδόματά τους, τα οποία, όπως καταγγέλλουν, έχουν να καταβληθούν από τον Ιούλιο, τις κάρτες σίτισης τις οποίες έχουν καθυστερήσει να λάβουν σε αντίθεση, όπως αναφέρουν με τον ΕΝΦΙΑ που τον ζήτησαν στην ώρα του.
 
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η ανακοίνωση είχε ως εξής:

 
 
«Η Ομάδα Διαμαρτυρίας Τρίτεκνων Γονέων καλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 στις 9.30 το πρωί στο Σύνταγμα. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί...Τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, γονείς ή όχι... μας αφορά όλους... Για τα επιδόματα τέκνων και τις κάρτες σίτισης που μας καθυστερούν και αφήνουν παιδιά πεινασμένα. Για τον ΕΝΦΙΑ που δεν καθυστέρησαν αλλά τον ζήτησαν στην ώρα του. Για την παράλογη και παράνομη φορολογία. Για την ψυχολογική βία που μας ασκούν. Τέρμα τα ψέματα. Τέλος η υπομονή. ΠΡΕΠΕΙ να δράσουμε. Να αντιδράσουμε. Χωρίς κομματικές και άλλες ταμπέλες. Χωρίς αρχηγούς. Χωρίς δόλο και συμφέροντα. Απλοί άνθρωποι, βιοπαλεστές. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! Όλοι την Δευτέρα 26/10 στο Σύνταγμα!!!»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης