Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο

Ο επίδοξος ληστής, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατούσε ένα περίστροφο, όρμησε το απόγευμα της Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη και να αρπάξει κοσμήματα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει προς κάθε κατεύθυνση οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εντοπίσουν τον άγνωστο ένοπλο κακοποιό που αποπειράθηκε να ληστέψει τον ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Ο επίδοξος ληστής, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατούσε ένα περίστροφο, όρμησε το απόγευμα της Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη και να αρπάξει κοσμήματα. Όμως, τα έχασε όταν είδε τον επιχειρηματία να μην υπακούει στην εντολή του και να… βγαίνει τρέχοντας στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια! 

Κλείσιμο
Ο κακοποιός, που δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, πανικοβλήθηκε και έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να κλέψει κάποιο κόσμημα! Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ- καρέ το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ελπίζοντας ότι κάποια θα έχει καταγράψει το πρόσωπό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης