Φυλακισμένος «εγκέφαλος» σπείρας με ηρωίνη στην Κέρκυρα

Φυλακισμένος «εγκέφαλος» σπείρας με ηρωίνη στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί έκαναν αρχικά αιφνιδιαστικές έρευνες στα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν ένας 35χρονος και μια 30χρονη, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 1.350 ευρώ που προέρχονταν από το εμπόριο ναρκωτικών

Φυλακισμένος «εγκέφαλος» σπείρας με ηρωίνη στην Κέρκυρα
Μέσα από το κελί του στις φυλακές Αγιάς στη Λάρισα, όπου εκτίει ποινή για άλλες υποθέσεις ναρκωτικών, καθοδηγούσε ένας 52χρονος τους συνεργούς του που διακινούσαν συστηματικά μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην Κέρκυρα. Το πενταμελές κύκλωμα εξάρθρωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που συνέλαβαν όλους τους εμπλεκόμενους.

Οι αστυνομικοί έκαναν αρχικά αιφνιδιαστικές έρευνες στα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν ένας 35χρονος και μια 30χρονη, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 1.350 ευρώ που προέρχονταν από το εμπόριο ναρκωτικών. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν ένας 41χρονος και ένας 25χρονος και πάνω τους βρέθηκε ηρωίνη βάρους 102 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Από τις έρευνες που ακολούθησαν, στο σπίτι του ζευγαριού κατασχέθηκαν 80 γραμμάρια  ηρωίνης, 24 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και άλλα 240 ευρώ, ενώ σε αυτό του  41χρονου μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με σύνεργα για την χρήση και την συσκευασία ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας άσκησε στους τέσσερις συλληφθέντες και στον έγκλειστο αρχηγό τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης