Ετοιμαζόταν να πουλήσει σχεδόν ένα κιλό χασίς

Ετοιμαζόταν να πουλήσει σχεδόν ένα κιλό χασίς

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 47χρονο και αυτός τους οδήγησε στα ίχνη του εμπόρου ναρκωτικών

Katia Rybolovleva gets married today at Scorpios island
Το αλισβερίσι που έκανε με έναν 47χρονο, ήταν το τελευταίο για έναν διακινητή ναρκωτικών ο οποίος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας στην Πτολεμαΐδα. Είχε προηγηθεί η σύλληψη του αγοραστή στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, μετά από έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 47χρονο, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του μια συσκευασία με 35,45 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα από τον 48χρονο. Αμέσως ξεκίνησε έφοδος στο σπίτι του προμηθευτή.

Κλείσιμο
Εκεί κατασχέθηκαν 872,23 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 37 σπόροι, φύλλα και τμήματα φυτών κάνναβης βάρους 28,35 γραμμαρίων, 600 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα. Ο 48χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε μαζί με τον «πελάτη» του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή και πώληση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης