Kαρδίτσα: Θησαύριζαν πουλώντας «μαντζούνια» για ανίατη ασθένεια

Kαρδίτσα: Θησαύριζαν πουλώντας «μαντζούνια» για ανίατη ασθένεια

Ένας 32χρονος ισχυριζόταν ότι εξασφάλιζε με αυτά την θεραπεία

Αμετανόητοι «κυνηγοί» μετάλλων συνελήφθησαν στη Δράμα
«Μαντζούνια» και αυτοσχέδια σκευάσματα με άγνωστη σύσταση και, φυσικά, άγνωστη επίδραση στον οργανισμό, ήταν αυτά που πωλούσε πανάκριβα στο κατάστημά του στην Καρδίτσα ένας 32χρονος ο οποίος ισχυριζόταν ότι εξασφάλιζε με αυτά την θεραπεία ανίατης ασθένειας!

Ένας αστυνομικός που εμφανίστηκε ως πελάτης στο μαγαζί, δεν βρήκε τον ιδιοκτήτη αλλά τον 66χρονο πατέρα του ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τον εξυπηρετήσει πουλώντας του  αντί 100 ευρώ τα δήθεν... θαυματουργά βότανα! Μόλις παρέλαβε τα χρήματα, ο αστυνομικός τον συνέλαβε ενώ οι συνάδελφοί του εντόπισαν λίγο αργότερα τον 32χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο μαγαζί, κατασχέθηκαν 10.645 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχονταν από την πώληση των παράνομων και αμφίβολης ποιότητας σκευασμάτων. Μαζί με αυτά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα αεροβόλο περίστροφομε έξι αμπούλες αερίου και 211 σφαιρίδια, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου και αποξηραμένη κάνναβη βάρους 17,3 γραμμαρίων!

Ακόμη, βρέθηκαν 80 χαρτοκιβώτια με φυτά και βότανα και 90 γυάλινα βάζα με διαλύματα αγνώστων συστατικών που κατασχέθηκαν και εστάλησαν για χημική ανάλυση. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για απάτη, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης