Ξάνθη: Σε κατάσταση μέθης και με ναρκωτικά έπεσε πάνω σε περιπολικό!

Ξάνθη: Σε κατάσταση μέθης και με ναρκωτικά έπεσε πάνω σε περιπολικό!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια οινοπνεύματος, δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ενώ λίγο πριν την ακινητοποίησή του, πραγματοποίησε οπισθοπορεία και προκάλεσε φθορές σε υπηρεσιακό όχημα

Ξάνθη: Σε κατάσταση μέθης και με ναρκωτικά έπεσε πάνω σε περιπολικό!
Φθορές σε ένα περιπολικό όχημα προκάλεσε 55χρονος άνδρας τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ξάνθη, στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη. 

Ο 55χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Γενισέας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε Επαρχιακή Οδό και συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο, καθώς βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένος και έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά.

Κλείσιμο
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια, συνολικού μήκους 23 και 24 εκατοστών, 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 2 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL και 2 εμποτισμένα βαμβάκια με υπολείμματα ηρωίνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης οδηγούσε το όχημά του υπό την επήρεια οινοπνεύματος, δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ενώ λίγο πριν την ακινητοποίησή του, πραγματοποίησε οπισθοπορεία και προκάλεσε φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Πηγή: xanthinea.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης