Ορεστιάδα: Πωλούσε με αγγελίες... ανύπαρκτα κινητά και tablet

Ορεστιάδα: Πωλούσε με αγγελίες... ανύπαρκτα κινητά και tablet

Μία 53χρονη έστειλε στον απατεώνα 202 ευρώ την Πρωτομαγιά και μία 54χρονη 206 ευρώ στις 15 Ιουλίου, αλλά ούτε η μια ούτε η άλλη είδαν ποτέ αυτά που παρήγγειλαν

Ηράκλειο: Ο νεαρός οδηγούσε και η φίλη του άρπαζε τσάντες
Τουλάχιστον δυο γυναίκες που ονειρεύονταν να πάρουν στα χέρια τους ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίες τεχνολογίας τις οποίες είχαν εντοπίσει σε αγγελίες πώλησης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έμειναν με την... όρεξη καθώς ο «πωλητής» αποδείχθηκε απατεώνας!
 
Όταν οι δύο γυναίκες από την Ορεστιάδα εντόπισαν την ηλεκτρονική αγγελία με τις συμφέρουσες τιμές, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον αριθμό αυτού που την είχε αναρτήσει. Το σκηνικό ήταν το ίδιο. Συμφώνησαν, η πρώτη να αγοράσει ένα κινητό και η δεύτερη ένα tablet και ο «πωλητής» της έπεισε να του στείλουν τα χρήματα με ταχυδρομική επιταγή.
 
Κλείσιμο
Η 53χρονη έστειλε στον απατεώνα 202 ευρώ την Πρωτομαγιά και η 54χρονη 206 ευρώ στις 15 Ιουλίου, αλλά ούτε η μια ούτε η άλλη είδαν ποτέ αυτά που παρήγγειλαν! Έτσι, έκαναν καταγγελίες στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 39χρονου Έλληνα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχει εξαπατήσει και άλλους.
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης