Χαλκιδική: Παράνομος σεκιουριτάς ξάφρισε το σπίτι που φύλαγε!

Χαλκιδική: Παράνομος σεκιουριτάς ξάφρισε το σπίτι που φύλαγε!

Ο νεαρός Έλληνας κακοποιός είχε συλληφθεί στις 16 Σεπτεμβρίου όταν, μαζί με έναν συνεργό του που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είχαν επιτεθεί σε μια 38χρονη επιχειρηματία ενώ επέστρεφε ξημερώματα στο σπίτι της στο Πευκοχώρι 

Χαλκιδική: Παράνομος σεκιουριτάς ξάφρισε το σπίτι που φύλαγε!
Μόλις πριν από ένα μήνα είχε συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία μιας γυναίκας έξω από το σπίτι της στην Χαλκιδική, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος ο 29χρονος δράστης που εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι. Τώρα αποκαλύφθηκε ότι είχε ξαφρίσει και ένα από τα σπίτια που υποτίθεται ότι προστάτευε!

Ο νεαρός Έλληνας κακοποιός είχε συλληφθεί στις 16 Σεπτεμβρίου όταν, μαζί με έναν συνεργό του που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είχαν επιτεθεί σε μια 38χρονη επιχειρηματία ενώ επέστρεφε ξημερώματα στο σπίτι της στο Πευκοχώρι από το κατάστημα που διατηρεί στην ίδια περιοχή. Την χτύπησαν προσπαθώντας να αρπάξουν την τσάντα με τις εισπράξεις της επιχείρησής της, όμως εκείνη πάλεψε μαζί τους και τράπηκαν σε φυγή. Η 38χρονη συγκράτησε τα στοιχεία κυκλοφορίας και την περιγραφή του αυτοκινήτου των ληστών και οι αστυνομικοί του τμήματος Νέων Μουδανιών συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα στην Κρυοπηγή τον 29χρονο, που το είχε νοικιάσει από εταιρεία το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. 

Κλείσιμο
Η έρευνα των αστυνομικών για την δραστηριότητα του νεαρού υπαλλήλου εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, απέδειξε ότι εργαζόταν παράνομα καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια. Σαν να μην έφτανε αυτό, αντί να φυλάσσει τα σπίτια στα οποία είχε αναλάβει να περιπολεί, είχε... διαρρήξει ένα από αυτά! Από το εξοχικό της 41χρονης Ρωσίδας είχε αρπάξει ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 1.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 6.500 ευρώ και τις επόμενες ημέρες επιχείρησε να πουλήσει κάποια κομμάτια! Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε νέα δικογραφία για κλοπή και παράνομη εργασία και διαβιβάστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.




 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης