Διακινητές κοκαΐνης συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

Διακινητές κοκαΐνης συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

Στο σπίτι του ενός, οι αστυνομικοί βρήκαν μία συσκευασία με 1,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια με μικροποσότητα κάνναβης - Τα κέρδη του από την πώληση του ναρκωτικού, ύψους 1.555 ευρώ και ένα κινητό, βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του άλλου

Διακινητές κοκαΐνης συνελήφθησαν στο Ηράκλειο
Ο 30χρονος που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στο Ηράκλειο είχε στοχοποιηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι παρακολουθούσαν το σπίτι του. Πρώτα, όμως, συνέλαβαν το «βαποράκι» του μόλις βγήκε από αυτό.

Ο 31χρονος Έλληνας είχε στις τσέπες του μια συσκευασία με 5,1 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα κινητό και 100 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν και άλλες δύο συσκευασίες, μία με 1,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, έγινε έφοδος στο σπίτι του 30χρονου προμηθευτή, όπου βρέθηκαν μια συσκευασία με υπολείμματα κοκαΐνης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ενώ σε ένα χώρο κοντά στο σπίτι βρέθηκε μια συσκευασία με 2,9 γραμμάρια κοκαΐνης. Τα κέρδη του από την πώληση του ναρκωτικού, ύψους 1.555 ευρώ και ένα κινητό, βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 30χρονου κατασχέθηκε. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

*** Ανάμεσα στα καλώδια κάτω από το τιμόνι του αυτοκινήτου τους είχαν κρυμμένα 134 γραμμάρια ηρωίνης ένας 31χρονος και η 24χρονη φίλη του, που συνελήφθησαν στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Κιάτου, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τους σταμάτησαν για έλεγχο ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το Ι.Χ. τους κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης