Πάτρα: Ανήλικοι άρπαξαν ταμειακή μηχανή από μαγαζί

Πάτρα: Ανήλικοι άρπαξαν ταμειακή μηχανή από μαγαζί

Οι δράστες εκμεταλλεύθηκαν την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη

Πάτρα: Ανήλικοι άρπαξαν ταμειακή μηχανή από μαγαζί
«Χτενίζουν» τις συνοικίες γύρω από την Εγλυκάδα της Πάτρας οι αστυνομικοί, για να εντοπίσουν δυο νεαρούς που τρύπωσαν σε ένα κατάστημα και εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη για να «σηκώσουν» ολόκληρη την ταμειακή μηχανή! Το θύμα τους είδε να φεύγουν τρέχοντας με τη λεία τους και ειδοποίησε την Αστυνομία, στην οποία κατέθεσε ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δράστες είναι ανήλικος.

*** Την ταμειακή μηχανή μιας επιχείρησης στην Νέα Ορεστιάδα έβαλε στο μάτι και ένας 34χρονος, που «βούτηξε» 140 ευρώ , όταν δεν τον έβλεπε το προσωπικό. Φεύγοντας, όμως, τον είδε ένας υπάλληλος που τον καταδίωξε και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς που έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Κλείσιμο
*** Ένα σπίτι στο Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας επιχείρησαν να διαρρήξουν τρεις νεαροί τσιγγάνοι ηλικίας 27, 23 και 21 χρόνων, αλλά έγιναν αντιληπτοί και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν από τους ενοίκους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για απόπειρα διάρρηξης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης