Διαβάστε πώς έγινε το απίστευτο ριφιφί στην εφορία της Κέρκυρας

Διαβάστε πώς έγινε το απίστευτο ριφιφί στην εφορία της Κέρκυρας

Ο δράστης εικάζεται ότι είχε παραμείνει στο χώρο της εφορίας και μετά το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών την Παρασκευή, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης

Διαβάστε πώς έγινε το απίστευτο ριφιφί στην εφορία της Κέρκυρας
Άγνωστης αξίας τιμαλφή χωρίς να αφήσει ίχνη έκλεψε πιθανότατα το βράδυ της Παρασκευής άγνωστος από το χρηματοκιβώτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κερκύρας. Την κλοπή αντιλήφθηκαν σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι, που κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Το Ταμείο στεγάζεται μαζί με άλλες δημόσιες υπηρεσίες της Κέρκυρας σε κτηριακό συγκρότημα στο κέντρο της πόλης, τους χώρους του οποίου φαίνεται πως γνώριζε πολύ καλά ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης εικάζεται ότι είχε παραμείνει στο χώρο της εφορίας και μετά το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών την Παρασκευή, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Αρχικά, ο δράστης επιχείρησε να μπει στο γραφείο Παραβόλων ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο. Όμως, "έπεσε" επάνω στην πλάτη του χρηματοκιβωτίου του συγκεκριμένου τμήματος κι έτσι εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Κλείσιμο


Εν συνεχεία, και γνωρίζοντας πού ακριβώς υπάρχουν κάμερες, αφού δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο το πρόσωπό του, φέρεται να βγήκε σε ακάλυπτο χώρο που οδηγεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Εκεί, λυγίζοντας τα κάγκελα παραθύρου κατάφερε να εισέλθει στο χώρο του εν λόγω ταμείου. Ψάχνοντας στα συρτάρια των γραφείων βρήκε τα κλειδιά τού εκεί χρηματοκιβωτίου, όπου φυλάσσονται τιμαλφή κι άλλα αντικείμενα αξίας. Αφού «σήκωσε» ιδιαιτέρας αξίας αντικείμενα αποχώρησε ανενόχλητος προς άγνωστη κατεύθυνση.



Η σήμανση που έφτασε στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρήκε αποτυπώματα, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης φορούσε γάντια. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο ο δράστης να μην ήταν μόνος του.

Με εξαίρεση τους χώρους της κλοπής, η Περιφέρεια και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της ΔΟΥ του νησιού λειτουργούν κανονικά, ενώ στο σημείο παραμένουν άνδρες της Σήμανσης και των άλλων υπηρεσιών της ΕΛΑΣ που συγκεντρώνουν στοιχεία και παίρνουν καταθέσεις από τους εργαζομένους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης