Tο Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί … όχι με ένα ….. ούτε με δύο …. αλλά με 3 περιοδικά!!!

Tο Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί … όχι με ένα ….. ούτε με δύο …. αλλά με 3 περιοδικά!!!

Αυτή την Κυριακή βρείτε στο Πρώτο Θέμα τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε!

Tο Πρώτο Θέμα  κυκλοφορεί … όχι με ένα ….. ούτε με δύο  …. αλλά με 3 περιοδικά!!!

Olive
Κλείσιμο

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

 

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το μεγάλο αφιέρωμα στην παιδική διατροφή!


Με το  Olive Οκτωβρίου

οι μαμάδες παίρνουν άριστα στη μαγειρική και τα παιδιά δέκα με τόνο στη διατροφή.

 

Όλα τα μυστικά για τη σωστή διατροφή των παιδιών με εύκολες και γρήγορες συνταγές για τα πιο νόστιμα και θρεπτικά φαγητά.

 

Ο Αντρέας Λαγός ετοιμάζει το πρωινό του καλού μαθητή.

Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει το κολατσιό του σχολείου.

Η Ελένη Ψυχούλη παραδίδει μαθήματα μαγειρικής για πρωτάκια στην κουζίνα.

 

Και ο Ηλίας Μαμαλάκης σερβίρει το φθινοπωρινό μενού της παρέας.

 

Πού αλλού;

Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!

 

 

People

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει ανανεωμένη!
Μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα του ανανεωμένου Πρω1νού, τη συναντήσαμε στη φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια του
brand του οποίου είναι ambassador. Η Φαίη φοράει τα αγαπημένα της από τα φετινά trends, αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της πριν την πρεμιέρα, μιλά για το ανανεωμένο πρωινό και τη ανυπομονησία της να πιει καφέ με τους τηλεθεατές, τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τους γιους της που θα της μείνουν αξέχαστες, τα γυρίσματα του τρέιλερ και τη στιγμή που κόντεψε να πνιγεί από τα γέλια!




 

Χάρης Σιανίδης: «Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω την ερωτική μου ζωή»

Ο «μετρ» των δημοσίων σχέσεων φωτογραφίζεται για το People στο Μονακό όπου έζησε έναν ολόκληρο χρόνο, μιλά για τη φιλία του με την Ιρίνα Σάικ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο , με τους οποίους κρατά επαφή και μετά το χωρισμό τους, την σχέση εκτίμησης που έχει με την Ιβάνα Τραμπ, εξηγεί ποιο διάσημο ζευγάρι θεωρεί σαν δεύτερη οικογένειά του και δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, αλλά και την συζήτηση που έκανε με τη μητέρα του φέτος το καλοκαίρι.





Αναστασία Ζαννή: Από το Fame Story στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης.
Η ερμηνεύτρια μιλάει αποκλειστικά στο
People για τη νέα της ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τις σημαντικές γνωριμίες που έκανε, την απώλεια του πατέρα της και τον τρόπο με τον οποίο την επηρέασε, αλλά και τη δυσκολία να συνδεθεί σοβαρά σε μια σχέση και να αγαπήσει.



Λένα Παπαδοπούλου: «Ο γιός μου ήταν ένα θαύμα στη ζωή μου».
Η τραγουδίστρια μιλάει για το παιδί της που της άλλαξε τη ζωή, εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμη τον επί 15 χρόνια σύντροφό της και αποκαλύπτει πώς έχει καταφέρει να κρατήσει τον έρωτά τους ζωντανό. Τι συμβολίζει το τατουάζ που χτύπησε πρόσφατα και της δίνει κουράγιο και πώς έχει καταφέρει να είναι πιο κομψή και πιο γυμνασμένη από ότι πριν μείνει έγκυος.



«Η Ευρώπη είναι ο φούρναρης στην Κω που μοιράζει ψωμί στους πρόσφυγες».
Η ατάκα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο έκανε πασίγνωστο τον Διονύση Αρβανιτάκη, φούρναρη στην Κω που προσφέρει με ανιδιοτέλεια σε όσους έχουν ανάγκη. Ο Διονύσης Αρβανιτάκης διηγείται στο
People τη συναρπαστική ζωή του: Η πείνα των παιδικών του χρόνων, η μετανάστευση στην Αυστραλία, η επιστροφή στην Κω και οι εικόνες των παιδιών που πέφτουν κάτω από την ασιτία και του θυμίζουν το δικό του παρελθόν.

 



Σκάνδαλα στο Μπάκιγχαμ.

Μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να έσπασε το ρεκόρ ως η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτή η διαδρομή ήταν ομαλή. Από τον «παράνομο» έρωτα της αδερφής της, μέχρι τα «τσιλιμπουρδίσματα» του συζύγου της και του γιου της Κάρολου, μέχρι το Diana-Gate. Ποια είναι τα σκάνδαλα που στιγμάτισαν τα 63 χρόνια της βασιλείας της.



Και εγένετο... Panik
Το success story μιας εταιρείας που πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε από 3 συμβόλαια με ταλαντούχους καλλιτέχνες των οποίων τότε το όνομα δεν γνώριζε κανείς και κατάφερε να γίνει leader στην ελληνική δισκογραφία. Η φιλία του Πάρι Κασιδόκωστα με τον Γιώργο Αρσενάκο που οδήγησε σε ένα music brand που τάραξε τα βαλτωμένα νερά της δισκογραφίας.



Άρης Πλασκασοβίτης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του
Ο ηθοποιός και τραγουδιστής εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στο νοσοκομείο με αιφνίδια βαρηκοία-κώφωση. Τι ακριβώς έχει συμβεί;


 

Votre Beaute΄

Το VOTRE BEAUTE΄,  ένα από τα σημαντικότερα μηνιαία γυναικεία περιοδικά με παγκόσμια κυκλοφορία έρχεται επίσης κοντά σας με το Πρώτο Θέμα αυτής της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου.

Η ύλη του περιοδικού απευθύνεται εξ ολοκλήρου στις γυναίκες και περιλαμβάνει θέματα μόδας, ομορφιάς, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ψυχολογίας, βιβλιοπαρουσίασης και αστρολογίας. Τακτικά περιλαμβάνει και άρθρα γενικού ενδιαφέροντος καθώς και συνεντεύξεις προσώπων, ευρύτερα γνωστών στο αναγνωστικό κοινό.

 

Μη τα χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης