Λαμία: Χτύπησαν πάλι οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία

Λαμία: Χτύπησαν πάλι οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία

Κάλεσαν έναν άντρα και ζήτησαν 18.000 ευρώ γιατί δήθεν ο γιος του είχε εμπλακεί σε τροχαίο με θύμα ανήλικο

Λαμία: Χτύπησαν πάλι οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία
Τους κατοίκους της Λαμίας φαίνεται πως έχει βάλει στόχο το κύκλωμα απατεώνων που ενημερώνουν τα ανυποψίαστα θύματά τους για υποτιθέμενα τροχαία που προκάλεσαν δήθεν τα παιδιά τους και τους ζητούν μεγάλα χρηματικά, είτε για τη νοσηλεία τους ή για την καταβολή εγγύησης!

Μέσα σε λίγα 24ωρα, δυο κάτοικοι Λαμίας γλίτωσαν τις οικονομίες τους χάρη σε πιο... ψύχραιμα συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία προνόησαν να καλέσουν στα κινητά τους τα παιδιά πριν δώσουν τα χρήματα που ζητούσαν οι απατεώνες! Έτσι, αποκάλυψαν την κομπίνα και ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές Ασφαλείας που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες τους με τα παρ' ολίγον θύματα.

Κλείσιμο
Στην τελευταία περίπτωση, ο πατέρας ενός 29χρονου που ζει μόνιμα στην Γερμανία λαχτάρησε για τα καλά όταν του τηλεφώνησε μέσα στη νύχτα μια γυναίκα που συστήθηκε ως δικηγόρος και του είπε ότι ο γιος του παρέσυρε με το αυτοκίνητο ένα 12χρονο παιδί και χρειαζόταν 18.000 ευρώ για να μην προφυλακιστεί. Μάλιστα, από το βάθος ακουγόταν η φωνή κάποιου που παρίστανε το γιο του και τον παρακαλούσε κλαίγοντας να τον βοηθήσει! Ευτυχώς, η μητέρα του 29χρονου τον κάλεσε αμέσως στο κινητό στη Γερμανία και διαπίστωσε ότι τίποτε από αυτά δεν είχε συμβεί!

Πριν από λίγες ημέρες, μια ηλικιωμένη μητέρα «ενημερώθηκε» από τους απατεώνες ότι η κόρη της που βρίσκεται στην Αθήνα είχε πέσει θύμα τροχαίου και έπρεπε να πληρώσει άμεσα για να χειρουργηθεί. Και αυτή, άκουσε την "κόρη" της να ζητά βοήθεια! Για καλή τύχη της σοκαρισμένης γυναίκας, ένας συγγενής της που βρισκόταν στο σπίτι επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κόρη της που την διαβεβαίωσε ότι ήταν καλά. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης