Έπιασαν πάλι τη «μαϊμού» καλόγρια να κάνει έρανο!

Έπιασαν πάλι τη «μαϊμού» καλόγρια να κάνει έρανο!

Η 57χρονη «μαϊμού» καλόγρια έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για απάτες με την ίδια μέθοδο, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν έβαλε... μυαλό

Έπιασαν πάλι τη «μαϊμού» καλόγρια να κάνει έρανο!
Για μια ακόμη φορά βρέθηκαν μπροστά σε γνώριμο πρόσωπο οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν να κάνουν έλεγχο σε δυο καλόγριες οι οποίες πωλούσαν εικόνες και άλλα θρησκευτικά είδη στην Κομοτηνή! Τη μια από τις δυο την είχαν συλλάβει και στο παρελθόν να προσποιείται τη μοναχή.

Η 57χρονη «μαϊμού» καλόγρια έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για απάτες με την ίδια μέθοδο, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν έβαλε... μυαλό. Μαζί με μια 43χρονη συνεργό της που συνελήφθη μαζί της, πούλησαν σε μια 46χρονη γυναίκα μια ξύλινη εικόνα και ένα μενταγιόν με απεικόνιση αγίου, ευτελούς αξίας, έναντι δέκα ευρώ. Μετά την καταγγελία της γυναίκας, οι δράστιδες εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Κλείσιμο
Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 154 εκκλησιαστικές εικόνες, 30 σταυροί, ένα κομποσκοίνι, αλλά και 425 ευρώ που είχαν αποκομίσει πουλώντας ανάλογα αντικείμενα σε άλλους ανυποψίαστους πολίτες. Μέρος από τα χρήματα αποδόθηκε στην 46χρονη, ενώ οι ψευτομοναχές οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενες για απάτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης