Άνοιγαν αυτοκίνητα στις παραλίες της Καβάλας

Άνοιγαν αυτοκίνητα στις παραλίες της Καβάλας

Ο 21χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης κλοπής που είχε γίνει στις 10 Αυγούστου σε ένα ανασφάλιστο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με λεία ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα  170 ευρώ, 900 λέβα Βουλγαρίας και διάφορα έγγραφα

Άνοιγαν αυτοκίνητα στις παραλίες της Καβάλας
Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση μιας σειράς κλοπών από αυτοκίνητα παραθεριστών στις παραλίες της Καβάλας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, φαίνεται πως βρήκαν οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Ορφανίου που ανακάλυψαν τα στοιχεία ενός από τους δράστες μιας κλοπής.

Ο 21χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης κλοπής που είχε γίνει στις 10 Αυγούστου σε ένα ανασφάλιστο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με λεία ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα  170 ευρώ, 900 λέβα Βουλγαρίας και διάφορα έγγραφα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε προλάβει να δει το νεαρό να τρυπώνει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του και να εξαφανίζονται.

Κλείσιμο
Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του και να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές από αυτοκίνητα παραθεριστών.

Με ένα πασπαρτού άνοιξαν το φορτηγάκι ενός 35χρονου στη Φλώρινα δυο νεαροί Έλληνες και «ρούφηξαν» από το ντεπόζιτο 30 λίτρα βενζίνης, τα οποία μετάγγισαν σε ένα μπιτόνι. Πιθανότατα, μάλιστα, θα άδειαζαν εντελώς το ρεζερβουάρ, αν δεν τους αντιλαμβανόταν ένας περαστικός με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή! Άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν τους δράστες ηλικίας 21 και 18 χρόνων, κατέσχεσαν ως πειστήρια το μπιτόνι και ένα κλειδί και οδήγησαν τους νεαρούς στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης