Εξαπάτησαν 70χρονο ιερέα στη Φθιώτιδα

Εξαπάτησαν 70χρονο ιερέα στη Φθιώτιδα

Δεν είχε ενημερωθεί για τους απατεώνες που εμφανίζονταν ως τραπεζικοί – Έχασε το ποσό των 1.190 ευρώ

Εξαπάτησαν 70χρονο ιερέα στη Φθιώτιδα
«Αδιάβαστος» πιάστηκε ένας 70χρονος ιερέας από επαρχία της Φθιώτιδας, που φαίνεται πως δεν είχε ενημερωθεί για ανακοίνωση με την οποία η Μητρόπολη προειδοποιούσε ότι οι κληρικοί έχουν γίνει στόχοι απατεώνα που παριστάνει τον τραπεζικό και τους ζητά να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους σε λογαριασμό που τους δίνει για να αποφύγουν το «κούρεμα»!

Ο ανυποψίαστος ιερωμένος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν ευγενικό άγνωστο που συστήθηκε ως διευθυντικό στέλεχος της τράπεζας στην οποία διατηρεί λογαριασμό και τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να μεταφέρει όσα χρήματα είχε για να τα σώσει. Μάλιστα, του ζήτησε να τα αποστείλει σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Κορυδαλλό! Ο ιερέας έστειλε από το τοπικό υποκατάστημα 1.190 ευρώ στα στοιχεία προσώπου που του είχε δώσει ο απατεώνας και, φυσικά, τα έχασε!

Κλείσιμο
Αργότερα, ενημερώθηκε για την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου και κατάλαβε ότι τον είχαν εξαπατήσει. Η καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, προστέθηκε σε μια σειρά άλλες από κληρικούς και μοναχούς που έχουν πέσει θύματα της ίδιας κομπίνας το τελευταίο χρονικό διάστημα και ερευνάται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης