Εύβοια: Γερή μπάζα για τους ληστές σούπερ μάρκετ

Εύβοια: Γερή μπάζα για τους ληστές σούπερ μάρκετ

Καραδοκούσαν έξω από το κατάστημα και όταν έφτασε το όχημα της χρηματαποστολής, ένας από τους κακοποιούς ακινητοποίησε τον οδηγό απειλώντας τον με Καλάσνικοφ

Εύβοια: Γερή μπάζα για τους ληστές σούπερ μάρκετ
Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Αστυνομία για να εντοπίσει τρεις άγνωστους κακοποιούς που λήστεψαν την χρηματαποστολή ενός υποκαταστήματος  γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Νέα Λάμψακο της Εύβοιας και διέφυγαν με αρκετά πλούσια λεία.

Οι δράστες καραδοκούσαν νωρίς το πρωί της Τρίτης κρυμμένοι σε ένα λευκό βαν, πιθανότατα κλεμμένο, το οποίο είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα. Όταν έφτασε το όχημα της χρηματαποστολής, ένας από τους κακοποιούς ακινητοποίησε τον οδηγό απειλώντας τον με Καλάσνικοφ ενώ ο δεύτερος υποχρέωσε με την απειλή πιστολιού τον συνοδό να τον οδηγήσει στο εσωτερικό του καταστήματος.

Κλείσιμο
Μόλις μπήκε, ακινητοποίησε με το όπλο του τον διευθυντή και τον διέταξε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Άρπαξε από μέσα περίπου 70.000 ευρώ που επρόκειτο να παραλάβει η χρηματαποστολή, βγήκε έξω και διέφυγε μαζί με τους συνεργούς του με το λευκό βαν. Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα βρέθηκε καμένο ολοσχερώς κοντά στην κοινότητα Φύλλα, όπου οι ληστές το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και διέφυγαν με ένα σκούρο Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες. Τα μπλόκα για τον εντοπισμό τους δεν απέδωσαν, καθώς κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης