Ιωάννινα: Ήρθαν στην Ελλάδα για να «κτυπήσουν» σπίτια και καταστήματα

Ιωάννινα: Ήρθαν στην Ελλάδα για να «κτυπήσουν» σπίτια και καταστήματα

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε όταν οι τρεις δράστες άρπαξαν από καφενείο στην κοινότητα Βροντισμένη το ποσό των 230 ευρώ

Ιωάννινα: Ήρθαν στην Ελλάδα για να «κτυπήσουν» σπίτια και καταστήματα
Πέρασαν παράνομα τα σύνορα από την πατρίδα τους και μπήκαν στο ελληνικό έδαφος με σκοπό να «χτυπήσουν» σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, τρεις νεαροί Αλβανοί. Όμως, μετά τις δυο πρώτες διαρρήξεις που έκαναν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δελβινακίου κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις ενημερώθηκαν ότι τρεις άγνωστοι σε ένα καφενείο στην κοινότητα Βροντισμένη και άρπαξαν από μέσα 230 ευρώ. Λίγο νωρίτερα, οι ίδιοι δράστες -σύμφωνα με τις περιγραφές μαρτύρων- είχαν διαρρήξει και ένα σπίτι στην ίδια περιοχή, έφυγαν όμως χωρίς να βρουν κάτι αξίας για να κλέψουν.

Κλείσιμο
Από την έρευνα που έγινε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 21 και 25 χρόνων συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είχαν προλάβει να διαπράξουν και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης