Κέρκυρα: Στέλεχος του λογιστηρίου στο Αχίλλειο συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Κέρκυρα: Στέλεχος του λογιστηρίου στο Αχίλλειο συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Πηγές μιλάνε ακόμα και για σπείρα στελεχών της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου που κλέβει το ταμείο του ιστορικού μνημείου

Κέρκυρα: Στέλεχος του λογιστηρίου στο Αχίλλειο συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
:Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα έργα και ημέρες στελεχών της δημόσιας διοίκησης. Λίγες ημέρες μετά το σάλο για την μη έκδοση εισιτηρίων στην Κνωσό, 47χρονο στέλεχος της ΕΤΑΔ ΑΕ και με θέση ευθύνης στο λογιστήριο του Αχιλλείου της Κέρκυρας συνελήφθη σήμερα για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και κατοχή κοκαΐνης ενώ πληροφορίες του protothema.gr αναφέρονται ακόμα και σε παράλληλη σπείρα στην οποία συμμετείχε η οποία έκλεβε από τη μη έκδοση εισιτηρίων στο ιστορικό μνημείο του νησιού. Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της οικονομικής διεύθυνσης του μουσείου που φέρεται να συμμετείχε σε σπείρα μαζί με άλλα δύο άτομα σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Κέρκυρας κατέσχεσε  10,5 γραμμάρια κοκαΐνης, χρηματικό ποσό των 61.825 ευρώ, καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Κλείσιμο
Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για τη δράση τους, τη Δευτέρα το απόγευμα κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης τρεις ημεδαποί 54, 52 και 47 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης κοκαΐνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 54χρονου και σε άλλα αδικήματα.

Από την αστυνομική έρευνα και την συνδυαστική αξιοποίηση των ευρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 54χρονος και ο 52χρονος προέβαιναν στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης