Αγρίνιο:Ανδρόγυνο θα διακινούσε πάνω από 50 κιλά καπνού

Αγρίνιο:Ανδρόγυνο θα διακινούσε πάνω από 50 κιλά καπνού

Στην έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι άλλα 17 κιλά λαθραίου καπνού, δύο ζυγαριές και μια κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν κατείχαν άδεια κατοχής. Ο 53χρονος άνδρας και η 47χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου 

Αγρίνιο:Ανδρόγυνο θα διακινούσε πάνω από 50 κιλά καπνού
Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ένα ανδρόγυνο στο Αγρίνιο, τη στιγμή που φόρτωναν στο αυτοκίνητό τους δύο χάρτινες κούτες που περιείχαν 34 κιλά και 500 γραμμάρια λαθραίου καπνού και τις είχαν βγάλει από το σπίτι τους.

Στην έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι άλλα 17 κιλά λαθραίου καπνού, δύο ζυγαριές και μια κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν κατείχαν άδεια κατοχής. Ο 53χρονος άνδρας και η 47χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ο καπνός συνολικού βάρους 51 κιλών και 500 γραμμαρίων παραδόθηκε στο αρμόδιο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Κλείσιμο
*** Τρεις συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους τριών κιλών και 720 γραμμαρίων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης, κατασχέθηκαν στο σπίτι ενός 36χρονου σε περιοχή του Δήμου Σητείας, μετά από έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. Ο 36χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης