Σητεία: Ξάφρισε τρεις φορές το ίδιο κατάστημα

Σητεία: Ξάφρισε τρεις φορές το ίδιο κατάστημα

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος έφτασε στο «αμήν» όταν διαπίστωσε για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες κάποιος άγνωστος τρύπωνε μέσα χωρίς να τον αντιληφθεί και έκλεβε χρήματα

Σητεία: Ξάφρισε τρεις φορές το ίδιο κατάστημα
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσάκωσαν! Η γνωστή παροιμία βρίσκει την πλήρη εφαρμογή της στο πρόσωπο ενός  30χρονου «μακρυχέρη» που άδειαζε κάθε τόσο το ταμείο του ίδιου καφενείου σε περιοχή του Δήμου Σητείας! Τις δυο πρώτες φορές τα κατάφερε, αλλά την τρίτη συνελήφθη.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος έφτασε στο «αμήν» όταν διαπίστωσε για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες κάποιος άγνωστος τρύπωνε μέσα χωρίς να τον αντιληφθεί και έκλεβε χρήματα. Έτσι, κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ξεκίνησε έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι δράστης ήταν ο 30χρονος. 

Κλείσιμο
Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων και κατά την διάρκεια της προανάκρισης, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ομολόγησε ότι με τον ίδιο τρόπο είχε ξαφρίσει μικρά χρηματικά ποσά από το κατάστημα του 50χρονου άλλες δύο φορές!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης