Τριμελής σπείρα διακινούσε ηρωίνη στην Κέρκυρα

Τριμελής σπείρα διακινούσε ηρωίνη στην Κέρκυρα

Δυο από τα μέλη της έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και το τρίτο αναζητείται

Τριμελής σπείρα διακινούσε ηρωίνη στην Κέρκυρα
Μια υπαίθρια κρύπτη σε περιοχή της πόλης της Κέρκυρας έκρυβε την παράνομη πραμάτεια  της τριμελούς σπείρας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης σε χρήστες ναρκωτικών του νησιού. Δυο από τα μέλη της έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και το τρίτο αναζητείται.

Με οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά έναν 35χρονο Έλληνα και στη συνέχεια έναν 24χρονο Αλβανό, του οποίου τη μοτοσικλέτα κατέσχεσαν ως μέσο για την διακίνηση των ναρκωτικών. Δεν κατάφεραν, όμως, να εντοπίσουν τον 34χρονο ομοεθνή του συνεργό τους και οι αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας και κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο αλλοδαπός και για παράνομη παραμονή στην χώρα.

Κλείσιμο
Με την βοήθεια του εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου της Δίωξης,  εντοπίστηκε και η «καβάντζα» που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για να κρύβουν τα ναρκωτικά. Στο εσωτερικό της βρέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 298 γραμμαρίων, 14,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης