Εντοπίστηκε εργαστήριο προϊόντων «μαϊμού» στο Ηράκλειο

Εντοπίστηκε εργαστήριο προϊόντων «μαϊμού» στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν 1.307 μπλούζες που αποτελούσαν απομιμήσεις γνησίων γνωστών εταιρειών, μια πρέσα με την οποία γινόταν η εκτύπωση της στάμπας στα ρούχα, καθώς και 3.000 ετικέτες και 2.000 στάμπες με τις φίρμες διάφορων επώνυμων εταιρειών

Εντοπίστηκε εργαστήριο προϊόντων «μαϊμού» στο Ηράκλειο
Ένα πλήρες εργαστήριο στο οποίο εκτύπωνε σήματα επώνυμων εταιρειών σε χιλιάδες ρούχα «μαϊμού», είχε εγκαταστήσει σε μια αποθήκη σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ένας  31χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς!

Στο παράνομο εργαστήριο κατασχέθηκαν 1.307 μπλούζες που αποτελούσαν απομιμήσεις γνησίων γνωστών εταιρειών, μια πρέσα με την οποία γινόταν η εκτύπωση της στάμπας στα ρούχα, καθώς και 3.000 ετικέτες και 2.000 στάμπες με τις φίρμες διάφορων επώνυμων εταιρειών. Όλα καταστράφηκαν παρουσία του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων.

Κλείσιμο
*** Κατηγορούμενος για απάτη, πλαστογραφία, κατοχή και πώληση προϊόντων παραεμπορίου και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ένας 48χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη στον Λαγανά από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 95 «μαϊμού» προϊόντα, τα οποία πωλούσε σε διερχόμενους πολίτες.

*** Με ανάλογες κατηγορίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ένας 28χρονος από τη Σενεγάλη, ο οποίος συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια ελέγχων. Στην κατοχή του βρέθηκαν 101 «μαϊμού» προϊόντα, τα οποία πωλούσε παράνομα σε διερχόμενους πολίτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης