Χασισοφυτεία και εκρηκτικά στη Μεσσηνία

Χασισοφυτεία και εκρηκτικά στη Μεσσηνία

52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα εκρηκτικά και τα είδη πυροτεχνίας

Χασισοφυτεία και εκρηκτικά στη Μεσσηνία
Το ενδεχόμενο διασυνδέσεων με κυκλώματα της νύχτας διερευνούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για έναν 52χρονο κάτοικο χωριού του Δήμου Μεσσήνης, για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διατηρεί χασισοφυτεία αλλά διαπίστωσαν και ότι το σπίτι του ήταν γεμάτο... εκρηκτικά!

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν αρχικά στην αυλή του σπιτιού μια φυτεία που αποτελούνταν από 39 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 εκατοστών ως 2,5 μέτρων! Ο 52χρονος τα είχε τρυγήσει και έκρυβε στο σπίτι ένα κιλό και 279 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ βρέθηκαν ακόμη σπόροι κάνναβης βάρους 23 γραμμαρίων και μικροποσότητα χασισέλαιου.

Κλείσιμο
Όμως, στην κατοικία του κατασχέθηκαν ακόμη δέκα πυροκροτητές από τους οποίους δυο συνδεδεμένοι με καλώδιο 20 μέτρων, δύο πυροκροτητές, τέσσερα μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι, 34 κροτίδες, μία φωτοβολίδα και ένα πιστόλι εκτόξευσης, 19 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δύο ζυγαριές ακριβείας και εξοπλισμό για την καλλιέργεια της φυτείας. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα εκρηκτικά και τα είδη πυροτεχνίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης