Ξήλωναν ακόμη και τις στέγες από τα σπίτια!

Ξήλωναν ακόμη και τις στέγες από τα σπίτια!

Οι δράστες συνελήφθησαν και, στην προανάκριση που ακολούθησε, ομολόγησαν ότι από την 1η Ιουνίου είχαν λεηλατήσει άλλα πέντε σπίτια και οικόπεδα από τα οποία ξήλωναν τα μεταλλικά τμήματα

Ξήλωναν ακόμη και τις στέγες από τα σπίτια!
Τίποτε δεν σταματούσε τέσσερις νεαρούς «κυνηγούς» μετάλλων που είχαν ρημάξει τις ιδιοκτησίες πολιτών σε διάφορες περιοχές του Πύργου Ηλείας. Είχαν φτάσει στο σημείο να ξηλώνουν, όχι μόνο τις περιφράξεις των οικοπέδων, αλλά ακόμη και τις στέγες των σπιτιών αν περιείχαν μεταλλικά μέρη!

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 29, 26, 22 και 20 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στον Πύργο, τη στιγμή που κινούνταν με το φορτηγό με το οποίο το μεσημέρι της Κυριακής είχαν αποπειραθεί να κλέψουν μεταλλικούς σωλήνες που χρησιμοποιούνται για το πότισμα από το σπίτι ενός 55χρονου στα Βυτινείκα Ηλείας. Το θύμα τους είχε τρέψει σε φυγή και είχε συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Κλείσιμο
Οι δράστες συνελήφθησαν και, στην προανάκριση που ακολούθησε, ομολόγησαν ότι από την 1η Ιουνίου είχαν λεηλατήσει άλλα πέντε σπίτια και οικόπεδα από τα οποία ξήλωναν τα μεταλλικά τμήματα. Μάλιστα, είχαν πουλήσει τη λεία τους που τους απέφερε συνολικά πάνω από 15.000 ευρώ! Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης