Βρετανοί έστειλαν στο νοσοκομείο ανήλικο ομοεθνή τους

Βρετανοί έστειλαν στο νοσοκομείο ανήλικο ομοεθνή τους

Του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο με γροθιές, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του

Βρετανοί έστειλαν στο νοσοκομείο ανήλικο ομοεθνή τους
Το αλκοόλ... «μίλησε» πάλι στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα και έγινε αιτία να ξεσπάσει συμπλοκή ανάμεσα σε Βρετανούς παραθεριστές, με τον έναν από αυτούς -που είναι και ανήλικος- να καταλήγει σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο και τους δυο που τον χτύπησαν να οδηγούνται στα κρατητήρια.

Το επεισόδιο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν το 17χρονο θύμα διαπληκτίστηκε αρχικά με τους δύο ομοεθνείς του, έναν 22χρονο και τον 23χρονο. Εκείνοι του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο με γροθιές, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Άλλοι παραθεριστές ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Κλείσιμο
Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του τμήματος Λευκιμμαίων που ξεκίνησαν αναζητήσεις μόλις πληροφορήθηκαν από μάρτυρες τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών, εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα τους δυο Βρετανούς, τους συνέλαβαν και θα τους προσάγουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενους για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης