Δύο συλλήψεις διακινητών ηρωίνης στην Κέρκυρα

Δύο συλλήψεις διακινητών ηρωίνης στην Κέρκυρα

Οι άνδρες της αντίστοιχης υπηρεσίας της Κέρκυρας έκαναν έρευνα στην κατοικία του ζευγαριού και βρήκαν μια σακούλα με ηρωίνη βάρους 70,8 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρικούς εκκενωτές tazer και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ηρωίνης

Δύο συλλήψεις διακινητών ηρωίνης στην Κέρκυρα
Και στην Κέρκυρα διακινούσε ηρωίνη το ζευγάρι που συνελήφθη στην περιοχή της Πεδινής Ιωαννίνων με σχεδόν ενάμισι κιλό ναρκωτικού. Σε βάρος του Αλβανού και της Ελληνίδας συντρόφου του, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα μετά τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι τους στο νησί.

Με σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι άνδρες της αντίστοιχης υπηρεσίας της Κέρκυρας έκαναν έρευνα στην κατοικία του ζευγαριού και βρήκαν μια σακούλα με ηρωίνη βάρους 70,8 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρικούς εκκενωτές tazer και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ηρωίνης. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Κλείσιμο
Ο 33χρονος αλλοδαπός και η 26χρονη φίλη του είχαν συλληφθεί στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Άρτας, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και εκείνοι πέταξαν στο έδαφος μία τσάντα που είχε μέσα τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους ενός κιλού και 245 γραμμαρίων, ενώ και πάνω στον Αλβανό οδηγό κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,1 γραμμαρίων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης