Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές!

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές!

Και αυτή την Κυριακή 28 Ιουνίου, Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα


Κλείσιμο




2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 29/06/2015 έως και το Σάββατο 04/07/2015).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 29/06/2015 έως και το Σάββατο 04/07/2015.


 

3. Το τρίτο από τα αγαπημένα μπεστ σέλερ των εκδόσεων Bell  που λάτρεψε το κοινό. Αυτή την Κυριακή “Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν” του Michael Connelly.

Τα δημοφιλή αγαπημένα μπεστ σέλερ που λάτρεψε το κοινό και έγιναν ταινίες συνεχίζουν να κυκλοφορούν με το “Πρώτο Θέμα”.

Αυτή την Κυριακή το τρίτο βιβλίο της συλλεκτικής σειράς «Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν»:

Μια συναρπαστική περιπέτεια, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, μια ιστορία που ενέπνευσε το σενάριο της επιτυχημένης ταινίας «Δικηγόρος σκοτεινών υποθέσεων» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου Μακόναχι, έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα. Το μπεστ-σέλερ των εκδόσεων Bell φέρει την υπογραφή του Αμερικανού συγγραφέα Μάικλ Κόνελι, ενός μετρ στην διήγηση των κατορθωμάτων ανθρώπων που ζουν στη μεθόριο μεταξύ νόμου και παρανομίας, ηθικής και συμφέροντος.

 

Κεντρικό πρόσωπο του βιβλίου είναι ο Μίκι Χόλερ, ένας δικηγόρος από το Λος Άντζελες, ο οποίος κατά κανόνα ασχολείται με υποθέσεις μικροαπατεώνων, με ανθρώπους που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι, με μικρο-εμπόρους ναρκωτικών κ.λπ. Το χαρακτηριστικό του Χόλερ είναι ότι, αντί για γραφείο, χρησιμοποιεί το πίσω κάθισμα μιας κλασικής αμερικανικής «προεδρικής» λιμουζίνας Λίνκολν -από την οποίαν πήρε και το παρατσούκλι του. Ο Χόλερ, μάλιστα, έχει και σοφέρ, καθώς καθήκοντα οδηγού έχει αναλάβει ένας πρώην πελάτης του, ο οποίος κατ' αυτό τον τρόπο ξεχρεώνει τον συνήγορό του.

 

Η καθημερινή ρουτίνα του Μίκι Χόλερ συνίσταται σε ατελείωτες διαδρομές μέσα στην πόλη, από δικαστήριο σε δικαστήριο, κάτι που ισοδυναμεί με την επαγγελματική του καταδίκη. Ωστόσο, η προδιαγεγραμμένη μοίρα του να παραμείνει στην αφάνεια φαίνεται να ανατρέπεται, όταν ο Λούις Ρουλέ, ένας πλεϊμπόι του Μπέβερλι Χιλς, επιλέγει τον Χόλερ ως συνήγορό του. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Ρουλέ είναι ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα που είχε γνωρίσει προηγουμένως σε ένα μπαρ.

 

Ο Χόλερ κατ' αρχήν ενθουσιάζεται, καθώς πιστεύει ότι χάρη στην υπόθεση του Ρουλέ θα μπορέσει να ξεφύγει από το τέλμα του στον πάτο της τροφικής αλυσίδας του επαγγέλματός του. Εξάλλου, η ίδια η υπόθεση δεν παρουσίαζε ιδιαίτερες απαιτήσεις, ήταν μάλλον εύκολη. Ενώ όμως όλα έμοιαζαν ιδανικά, ένας άνθρωπος του Χόλερ δολοφονείται, κάτι που τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι έχει εμπλακεί σε μια πολύ πιο σύνθετη και επικίνδυνη ιστορία από ό,τι είχε αρχικά θεωρήσει. Από τη στιγμή αυτή και έως το συναρπαστικό φινάλε, ο Μίκι Χόλερ παλεύει με κάθε μέσον που διαθέτει (ένστικτο, ευφυία, πονηριά) να σώσει, όχι πια τον πελάτη, αλλά τον εαυτό του. Και απέναντί του δεν είναι ένας δεδομένος αντίπαλος, αλλά ακόμη και η ίδια του η συνείδηση.

 

 (στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).






 

4. Τη νέα καλοκαιρινή συλλογή “MINOS 2015 SUMMER” με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες!!

 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.

 

20 μεγάλες επιτυχίες των αγαπημένων σας Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, συγκεντρωμένες σε ένα cd

Μια ακόμη μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά έρχεται αυτή την Κυριακή στη δισκοθήκη σας!

MINOS 2015 SUMMER!

Όλες οι καυτές ελληνικές και ξένες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα cd και κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή μόνο με το Πρώτο Θέμα ακόμα και με την έκδοση των 2 ευρώ. Επιτυχίες όπως τα : “Μόνη Καρδια” με την Πέγκυ Ζήνα, “Όταν Αγαπάς” με τον Stan, “Έλεγα” με τον Χρήστο Χολίδη, “Ποτέ” με τον Νίκο Οικονομόπουλο, “Μου ‘παν η Αγάπη” με την Ελένη Φουρέιρα και “Στην Ουσία” με τον Λούκα Γιώρκα, “One Last Breath” με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και πολλά ακόμη προσφέρονται αυτήν την Κυριακή συγκεντρωμένα σε ένα cd αποκλειστικά στους αναγνώστες του Θέματος.

Αποκτήστε λοιπόν αυτή την Κυριακή τη  συλλογή Minos Summer 2015, για να μη λείψει καμία επιτυχία από τη δισκοθήκη σας!

 

20 μεγάλες επιτυχίες

των αγαπημένων σας Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών,

συγκεντρωμένες σε ένα cd

 

και στην απλή έκδοση και στην έκδοση με τις προσφορές

 







 

4. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 και Novalifε, για να βλέπετε ποδόσφαιρο και ταινίες.  

 

Έχεις Θέμα;

Βλέπεις δωρεάν ποδόσφαιρο και ταινίες στα Novasports1 και Novalifε!

 

Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή,

Βρείτε τον κωδικό για τη δωρεάν θέαση των καναλιών Novasports 1 και Novalifε για μία εβδομάδα στην πρώτη σελίδα του Thema People, του πολιτιστικού ενθέτου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

 Έτσι την Κυριακή, αντί να αναζητήσετε την καρτέλα, θα πρέπει να αναζητήσετε την πρώτη σελίδα το ενθέτου Thema People, όπου θα υπάρχει ο κωδικός.

 

Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή 28/06/2015 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις, εντελώς δωρεάν δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 28 Ιουνίου μπορείτε να δείτε:

HIGHLIGHTS - Novasports 1

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

18:00 2nd NOVASPORTS 3X3

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ TOURNAMENT (Ζ) TOP

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

 

ΤΡΙΤΗ 30 IOYNIOY 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

 

TΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

 

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00 WIMBLEDON 2015

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ (LIVE) TOP

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του  Novasports 1 για την εβδομάδα από την Κυριακή 28 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 

 

Η διαδικασία είναι απλή

Η διαδικασία για να κάνετε χρήση της προσφοράς είναι απλή: ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6 και εξής, όσοι επιλέγουν  το ΘΕΜΑ (στην έκδοση των 4,25 ευρώ) θα βρίσκουν ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ του ενθέτου ΤΗΕΜΑ PEOPLE (και όχι του περιοδικού PEOPLE) ένα κουπόνι πάνω στο οποίο θα αναγράφεται ο γνωστός κωδικός  και ακολουθώντας τις οδηγίες σύνδεσης θα έχουν  το προνόμιο σε τρία λεπτά να απολαύσουν τα κανάλια Novasports 1 και Novalife για μια ολόκληρη εβδομάδα – έως ότου δηλαδή ανανεώσουν την πρόσβαση με την εφημερίδα της επόμενης Κυριακής.

Για παράδειγμα, ο κωδικός που θα βρείτε αυτήν την Κυριακή 28/6 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΕΜΑ PEOPLE θα ισχύει από τις 00:01 της Κυριακής 28 Ιουνίου μέχρι τις 23:59 του  Σαββάτου 4 Ιουλίου 2015.

 

Ποιοι μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς

Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β)  Όσοι έχουν laptop, tablet ή και κινητό smartphone, ακόμη κι αν δεν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

 

Τι θα βλέπετε

Διαχρονικά  το πρόγραμμα του Novasports 1 που θα βλέπετε δωρεάν με το ΘΕΜΑ κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει:

Όλα τα ντέρμπι της Super League, δηλαδή τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ μεταξύ τους.

Μεγάλα ματς ξένων ομάδων σε UEFA Champions League, UEFA Europa League

Επιλεγμένους αγώνες Euroleague, Basket League και Volley League

Μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από όλα τα σπορ (Τένις, Κολύμβηση, Στίβος, Μηχανοκίνητα, κλπ) Οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, καλύπτονται από μια πλειάδα εκπομπών με έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους που ενημερώνουν τους φιλάθλους  άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα.

Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 21:00, η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, φέρνει στην οθόνη σας όλη την αθλητική ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, όταν έχει αγωνιστική δράση το Champions League, προβάλλεται στις 23:45 η εκπομπή «Champions Live» με τους Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων το κανάλι Novasports 1 σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε άμεσα και έγκαιρα όλα τα γκολ και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των αγώνων του UEFA Champions League με σχόλιο από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα κάθε Τρίτη στις 19:00, η εκπομπή «Στο Φιλέ»με τον Παντελή Λώλη και με εκλεκτούς καλεσμένους, σχολιάζει την αγωνιστική δράση στο χώρο του βόλεϊ με πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής της Volley League.

Κάθε Πέμπτη, όταν έχει αγωνιστική δράση το Europa League, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος παρουσιάζει στις 24:00 την εκπομπή «Europa League Live», με όλα τα στιγμιότυπα και τα ρεπορτάζ από τα παιχνίδια.

Τέλος, κάθε Κυριακή οι φίλοι των σπορ, έχουν ραντεβού με τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» και τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη από νωρίς στις 16:00, για να ακολουθήσουν στις 21:30 με τη λήξη των αγώνων οι Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Δημήτρης Παπανικολάου, οι οποίοι σχολιάζουν μαζί με καλεσμένους την αγωνιστική επικαιρότητα της Super League και όχι μόνο.

Διαχρονικά το πρόγραμμα του Novalife που θα βλέπετε δωρεάν με το ΘΕΜΑ κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει:

  • Επτά εκπληκτικές ταινίες κάθε μέρα, 3 σειρές κάθε εβδομάδα και ποιοτικά talk shows.

 

  • Κάθε πρωί τη ζώνη Fitness Time Δευτέρα – Παρασκευή στις 09:00.

 

  • Το «Lifetimε», το λαμπερό μαγκαζίνο με ανανεωμένη διάθεση και παρουσιαστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρη Κουρούμπαλη,  σας κρατάει συντροφιά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 14:30 μμ και 20:30 μμ.

 

  • Το «Λαμπατέρ», το εναλλακτικό talk show με τον Λάμπη Ταγματάρχη και την παρέα του. Κάθε Δευτέρα στις 23:00 φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους και φωτίζει την επικαιρότητα, με χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση.

 

Στο Novalife συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και οι αγαπημένες σας σειρές (από Δευτέρα – Παρασκευή),

  • «Velvet II» (κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:45)

 

  • Τέλος, κάθε βράδυ στις 21:00, ταινίες που ξεχωρίζουν έρχονται να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές του Novalifε.

 

 

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 28 Ιουνίου μπορείτε να δείτε:

HIGHLIGHTS -

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

15:00    SAFE SEX     ΚΓΣΕ                                                                  ΣΕΙΡΑ

19:20    MUHAMMΑD ALI'S GREATEST FIGHT     ΚΓΣΕ              ΤΑΙΝΙΑ

21:00    THE TRIAL     ΚΓΣΕ       Ρ                                                          ΤΑΙΝΙΑ                                 

22:40    ΤΗΕ MENTALIST VII      ΚΓΣΕ                                                    ΣΕΙΡΑ

23:30    ΛΙΝΤΑ ΛΑΒΛΕΪΣ: ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ     Κ15                              ΤΑΙΝΙΑ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

17:15    SPIN     ΚΓΣΕ                                                                           ΤΑΙΝΙΑ

20:30    LIFETIME          ΚΓΣΕ                                                                ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00    ΕΡΩΤΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ     ΚΓΣΑ                                                      ΤΑΙΝΙΑ

22:40    NCIS XII      ΚΓΣΕ                                                                      ΣΕΙΡΑ

23:30    ΓΡΗΓΟΡΟΙ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ     Κ15                                             ΤΑΙΝΙΑ

 

ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

18:55    ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ        ΚΓΣΕ                                         ΕΚΠΟΜΠΗ

19:30    ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ     ΚΓΣΕ                                                             ΤΑΙΝΙΑ

21:00    ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ     ΚΓΣΑ                                                      ΤΑΙΝΙΑ

22:30    NCIS XII – ΕΠΕΙΣ.19      ΚΓΣΕ                                                    ΣΕΙΡΑ

23:20    THE KITCHEN BLUES     ΚΓΣΕ                                                  ΤΑΙΝΙΑ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

16:55   CELEBRITY SCOOP     K                                                   ΕΚΠΟΜΠΗ

17:25   Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ     ΚΓΣΕ                       ΤΑΙΝΙΑ

21:00   BLUE LAGOON: THE AWAKENING     ΚΓΣΕ                           ΤΑΙΝΙΑ

22:30   NCIS XII       ΚΓΣΕ                                                               ΣΕΙΡΑ

23:20   ΠΤΥΧΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ     Κ15                                                         ΤΑΙΝΙΑ

 

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

17:20   Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΜΠΡΑΪΜ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ     ΚΓΣΑ ΤΑΙΝΙΑ

19:25   TURN THE BEAT AROUND     ΚΓΣΕ                                           ΤΑΙΝΙΑ

21:00   ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ     ΚΓΣΕ                             ΤΑΙΝΙΑ

22:40   NCIS XII      ΚΓΣΕ                                                                ΣΕΙΡΑ

23:30   ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ     ΚΓΣΑ                                            ΤΑΙΝΙΑ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

19:00   ΕΓΩ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ & Η ΜΑΜΑ     ΚΓΣΑ                              ΤΑΙΝΙΑ

20:30   LIFETIME     KΓΣΕ                                                               ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00   Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ     ΚΓΣΑ                                               ΤΑΙΝΙΑ

22:35   NCIS XII       ΚΓΣΕ                                                               ΣΕΙΡΑ

23:25   WARRIOR     Κ15                                                                 ΤΑΙΝΙΑ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

15:00   SAFE SEX     ΚΓΣΕ                                                              ΣΕΙΡΑ

18:05   ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ     ΚΓΣΕ                                      ΤΑΙΝΙΑ

21:00   Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ 2: Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ     K                          ΤΑΙΝΙΑ

22:25   THE MENTALIST VII – ΕΠΕΙΣ.3      ΚΓΣΕ                                   ΣΕΙΡΑ

23:15   ADDICTED (2014)     Κ15                            P                      ΤΑΙΝΙΑ

 

 

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του Novalife για την εβδομάδα από την Κυριακή 28 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

 

Πώς θα συνδεθείτε

1. Εσείς που είστε συνδροµητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόµενο:

Thema κενό, µοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο κουπόνι που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του ενθέτου της εφημερίδας “THEMA PEOPLE”, κενό smart card number (ο αριθµός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντοµα θα λάβετε απαντητικό SMS µε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

ή εναλλακτικά B’ τρόπος

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι  τώρα συνδροµητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέµβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουµε τις απαραίτητες οδηγίες.

 

2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή  και πιάτο)

A’ τρόπος

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόµενο: Thema κενό, µοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο κουπόνι που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του ενθέτου της εφημερίδας “THEMA PEOPLE” και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.

Όσοι έχετε laptop, µπαίνετε στο protothema.nova.gr, πληκτρολογείτε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό σας  και ενεργοποιείται η υπηρεσία.

 

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταµπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρµογή novago. Στη συνέχεια θα εισάγετε όνοµα χρήστη και τον κωδικό σας και θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

 

ή εναλλακτικά B’ τρόπος

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828

(αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

 

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται εδώ


 

 

5. Τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα με συνταγές μαγειρικής και όχι μόνο, ένα για τη γυναίκα και ένα για τους stars :

 

* Το μηνιαίο περιοδικό γεύσης Olive με τις καλύτερες συνταγές  

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

 

Το Οlive Iουλίου μοσχομυρίζει καλοκαίρι και φέρνει την πιο ωραία εποχή του χρόνου στο πιάτο σας!
 Η Ελένη Ψυχούλη μας μαθαίνει τα γεμιστά του καλού καιρού: γεμιστές ντομάτες και πιπεριές με ρύζι και τραχανά, κολοκυθάκια στην κατσαρόλα και κολοκυθολούλουδα με τυρί στο τηγάνι, ιμάμ μπαϊλντί και παπουτσάκια στα καλύτερά τους!

Η Ντίνα Νικολάου σερβίρει μεζέδες της στεριάς και της θάλασσας για να τους απολαύσετε παρέα με ούζο ή τσίπουρο.

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τυλίγει στη λαδόκολλα γύρο από πανσέτα, χοιρινό και γαυράκι και μας στέλνει τις συνταγές του πακέτο.

Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει εύκολα φαγητά για να τα πάρουμε μαζί μας στην παραλία.

Και ο Ηλίας Μαμαλάκης εμπνέεται από τα ταξίδια του και σερβίρει μουσακά από τη Συρία, κοτόπουλο με κάρι, ταϋλανδέζικη σαλάτα και μπανάνες τηγανιτές με ρούμι.

 
Ακόμη,  απίθανες συνταγές με κρητικό παξιμάδι, τάρτες με καλοκαιρινά φρούτα, ταξίδι στην Τήνο και την πλούσια γαστρονομία της, βόλτα στα καλύτερα τσιπουράδικα του Βόλου και επιλογή από εξαιρετικά μεζεδοπωλεία στην Αθήνα για τσίπουρο ή ουζάκι.



Πού αλλού;

Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!

 

* Το νέο τεύχος του γυναικείου περιοδικού Votre Beaute΄

Το BEAUTE΄,  ένα από τα σημαντικότερα μηνιαία γυναικεία περιοδικά με παγκόσμια κυκλοφορία έρχεται επίσης κοντά σας με το Πρώτο Θέμα αυτής της Κυριακής 28 Ιουνίου.

Η ύλη του περιοδικού απευθύνεται εξ ολοκλήρου στις γυναίκες και περιλαμβάνει θέματα μόδας, ομορφιάς, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ψυχολογίας, βιβλιοπαρουσίασης και αστρολογίας. Τακτικά περιλαμβάνει και άρθρα γενικού ενδιαφέροντος καθώς και συνεντεύξεις προσώπων, ευρύτερα γνωστών στο αναγνωστικό κοινό.


 

* Το νέο τεύχος του People με τα μυστικά των σταρς στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

 

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Θέμα :

 

Ελένη Φουρέιρα: «Θέλω να κάνω οικογένεια»

Η νέα σέξι «βασίλισσα» της ποπ σκηνής μιλά στο People για όλα: το «Fast and Furious» κυνηγητό με παπαράτσι στην αρχή της σχέσης της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, τα μαθήματα υποκριτικής που ξεκίνησε με τη Ρούλα Πατεράκη, την πρώτη της δουλειά στα 13 της χρόνια όταν μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια super market, το λόγο που ο μπαμπάς της δεν την έχει δει ποτέ να τραγουδάει στη σκηνή, αλλά και το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει για την καταγωγή της. Η Ελένη σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, λίγο πριν ανέβει να σαρώσει στη σκηνή των Mad VMA.

Ο Σάκης Ρουβάς παίζει γκοφ για καλό σκοπό
Τον συναντήσαμε στο Costa Navarino, στα πλαίσια του 10oυ Aegean Airlines Pro Am, όπου εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στο Gold, ενώ συμμετείχε και σε έναν θεαματικό αγώνα footgolf με τους πιο αγαπημένους διεθνείς έλληνες ποδοσφαιριστές.

 

Vladimir Putin

Tα σενάρια συνωμοσίας πίσω από τον πιο ισχυρό άντρα της Ρωσίας.

Οι αποκαλύψεις που έκανε η πρώην σύζυγος του Vladimir Putin για τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας και ο ισχυρισμός της πως αυτός που όλοι βλέπουμε δεν είναι ο πρώην άντρας της, αλλά ένας… σωσίας του, άναψαν φωτιές. Ποιοι διακινούν τις φήμες και πώς τις πυροδοτεί ο πρόεδρος της Ρωσίας.

 

Γιώργος Μπόγρης: «Η Έλλη μου είπε πρώτη “Φεύγεις”

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μιλά για την «ασκητική» ζωή και τη μοναξιά στην Ισπανία, το βράδυ που λύγισε, το μεγάλο του όνειρο, αλλά και για τη γυναίκα της ζωής του, Έλλη Κοκκίνου, και πώς εκείνη τον έκανε καλύτερο άνθρωπο.

 

Περικλής Γεωργόπουλος: Ο Έλληνας που άφησε πίσω τη Louis Vuitton για να ιδρύσει μια εταιρεία ρούχων με οικολογική συνείδηση ξετυλίγει το κουβάρι του success story τoυ brand The Project Garmens, όταν εκείνος και δύο συνάδελφοί του στον κορυφαίο ιταλικό Οίκο Μόδας αποφάσισαν να παραιτηθούν και να πάρουν το ρίσκο να επιστρέψουν στην Ελλάδα της κρίσης για να δημιουργήσουν τη δική τους φίρμα ανδρικών ρούχων.

 

Βαγγέλης Μόρας: «Έγινα δωρητής μυελού των οστών για να σώσω τον αδερφό μου».

Ο ύψους 1,93 μ. ποδοσφαιριστής και «ογκόλιθος» της άμυνας μιλάει για το πρόβλημα υγείας του αδελφού του, το εφιαλτικό αυτοκινητικό δυστύχημα μετά το τέλος του αγώνα με την Εθνική στη Ρουμανία, αλλά και για τον κατήφορο της «γαλανόλευκης αρμάδας» που δεν κατάφερε να προκριθεί στο επόμενο Euro.

 

Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακήγ το ολοκαίνουργιο τεύχος του People!



Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το ολοκαίνουργιο τεύχος του People!

 




 

Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή αξίας 6 ευρώ για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 29/06/2015 έως και το Σάββατο 04/07/2015).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 29/06/2015 έως και το Σάββατο 04/07/2015.


3. Τη νέα καλοκαιρινή συλλογή “MINOS 2015 SUMMER” με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες!!

 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.

 

20 μεγάλες επιτυχίες των αγαπημένων σας Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, συγκεντρωμένες σε ένα cd

Μια ακόμη μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά έρχεται αυτή την Κυριακή στη δισκοθήκη σας!

MINOS 2015 SUMMER!

Όλες οι καυτές ελληνικές και ξένες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα cd και κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή μόνο με το Πρώτο Θέμα ακόμα και με την έκδοση των 2 ευρώ. Επιτυχίες όπως τα : “Μόνη Καρδια” με την Πέγκυ Ζήνα, “Όταν Αγαπάς” με τον Stan, “Έλεγα” με τον Χρήστο Χολίδη, “Ποτέ” με τον Νίκο Οικονομόπουλο, “Μου ‘παν η Αγάπη” με την Ελένη Φουρέιρα και “Στην Ουσία” με τον Λούκα Γιώρκα, “One Last Breath” με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και πολλά ακόμη προσφέρονται αυτήν την Κυριακή συγκεντρωμένα σε ένα cd αποκλειστικά στους αναγνώστες του Θέματος.

Αποκτήστε λοιπόν αυτή την Κυριακή τη  συλλογή Minos Summer 2015, για να μη λείψει καμία επιτυχία από τη δισκοθήκη σας!

 

20 μεγάλες επιτυχίες

των αγαπημένων σας Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών,

συγκεντρωμένες σε ένα cd

και στην απλή έκδοση και στην έκδοση με τις προσφορές




 

 

Μαζί θα περάσουμε την κρίση!

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης