Βόλος: Οι κάμερες είδαν την αρπαγή ξεχασμένου πορτοφολιού

Βόλος: Οι κάμερες είδαν την αρπαγή ξεχασμένου πορτοφολιού

Ο λόγος για μια 49χρονη γυναίκα, που πήρε το πορτοφόλι το οποίο είχε ξεχάσει μια 33χρονη, αλλά υποχρεώθηκε να το επιστρέψει όταν οι άνδρες της Ασφάλειας εξέτασαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του υποκαταστήματος και την είδαν να το παίρνει

Βόλος: Οι κάμερες είδαν την αρπαγή ξεχασμένου πορτοφολιού
Μπορεί να μην έκλεψε η ίδια ένα πορτοφόλι από το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Βόλο, ωστόσο έγινε… ρεζίλι όταν διαπιστώθηκε από τις κάμερες ότι είχε εκμεταλλευτεί την αφηρημάδα της ιδιοκτήτριάς του για να το οικειοποιηθεί.

Ο λόγος για μια 49χρονη γυναίκα, που πήρε το πορτοφόλι το οποίο είχε ξεχάσει μια 33χρονη, αλλά υποχρεώθηκε να το επιστρέψει όταν οι άνδρες της Ασφάλειας εξέτασαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του υποκαταστήματος και την είδαν να το παίρνει. Η 49χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε ανάγκη τα χρήματα, αλλά δεν τους έπεισε και συνελήφθη.

Κλείσιμο
Σχεδόν ένα μήνα μετά την κλοπής ενός tablet από την κατοχή μιας 24χρονης στην Δράμα, ο δράστης εντοπίστηκε από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 43χρονο που το είχε κλέψει στις 26 Μαΐου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Να τρυπώσει σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή των Χανίων επιχείρησε ένας 29χρονος Αλβανός, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει το ίδιο στο αυτοκίνητο μιας 22χρονης, από το οποίο είχε κλέψει διάφορα προσωπικά αντικείμενα αξίας 200 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης