Βούλγαρος ξάφριζε δωμάτια ξενοδοχείων στη Χερσόνησο

Βούλγαρος ξάφριζε δωμάτια ξενοδοχείων στη Χερσόνησο

Ο 36χρονος Βούλγαρος είχε και συνεργό που παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής και αναζητείται

Βούλγαρος ξάφριζε δωμάτια ξενοδοχείων στη Χερσόνησο
Ακόμη και υπολογιστή με ειδικό λογισμικό που αντιμετώπιζε το «μπλοκάρισμα» κλεμμένων κινητών και τα καθιστούσε ξανά εύχρηστα, διέθετε ένας «επαγγελματίας» Βούλγαρος διαρρήκτης που χτυπούσε δωμάτια ξενοδοχείων σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου και του τμήματος Χερσονήσου που οργάνωσαν επιχείρηση για τη σύλληψη του 36χρονου αλλοδαπού, δεν θα μπορούσαν να τον συλλάβουν αν δεν είχε πάνω του δυο πακέτα τσιγάρα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης! Κι αυτό γιατί το αυτόφωρο είχε παρέλθει για τις έξι διαρρήξεις και μία απόπειρα που είχε διαπράξει από την 1η ως τις 5 Ιουνίου σε διαμερίσματα ξενοδοχείων!

Κλείσιμο
Ο 36χρονος Βούλγαρος είχε και συνεργό που παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής και αναζητείται. Οι δυο τους είχαν κλέψει από τα διαμερίσματα ξενοδοχείων χρήματα, κοσμήματα, κινητά και φορτιστές, ακουστικά, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, ρούχα, γυαλιά, αρώματα, σακίδια, ξυριστικές μηχανές και έγγραφα συνολικής αξίας άνω των 7.000 ευρώ. Στο σπίτι του βρέθηκαν τέσσερα κινητά και αξεσουάρ και ο υπολογιστής με το πειρατικό πρόγραμμα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη μόνο για λαθρεμπορία, ενώ για τις διακεκριμένες κλοπές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης