Ο κλεπταποδόχος συνελήφθη, οι ληστές αναζητούνται

Ο κλεπταποδόχος συνελήφθη, οι ληστές αναζητούνται

Η δράση της εγκληματικής ομάδας εκτυλίχθηκε μεταξύ 7 και 15 Φεβρουαρίου και από αυτήν αποκόμισαν μετρητά και είδη αξίας 3.000 ευρώ

Ο κλεπταποδόχος συνελήφθη, οι ληστές αναζητούνται
Με γροθιές και απειλές με όπλα εξουδετέρωνε τα ηλικιωμένα θύματά της μια σπείρα κακοποιών που είχε διαπράξει δύο ληστείες και τρεις διαρρήξεις σε περιοχές του Πύργου, μέσα σε μια εβδομάδα. Οι φυσικοί αυτουργοί αναζητούνται, αλλά στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσε ο κλεπταποδόχος στον οποίο έδιναν τη λεία τους για να την πουλήσει.

Πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηλείας για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ληστεία, κλοπή κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Για τα ίδια αδικήματα κατηγορούνται δύο Αλβανοί ηλικίας 42 και 27 χρόνων και άλλοι δύο  συνεργοί τους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Κλείσιμο
Η δράση της εγκληματικής ομάδας εκτυλίχθηκε μεταξύ 7 και 15 Φεβρουαρίου και από αυτήν αποκόμισαν μετρητά και είδη αξίας 3.000 ευρώ. Σε μια από τις εισβολές τους, στο σπίτι ενός 85χρονου σε δημοτικό διαμέρισμα του Πύργου, τον απείλησαν με πιστόλι και τον χτύπησαν άγρια για να του αρπάξουν 650 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας και η έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες των ληστειών και των κλοπών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης