Έκαναν αλισβερίσι στον σταθμό του ΚΤΕΛ Βόλου

Έκαναν αλισβερίσι στον σταθμό του ΚΤΕΛ Βόλου

Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, το έβαλαν στα πόδια αλλά ο ένας από τους παραλήπτες ηλικίας 33 χρόνων συνελήφθη έχοντας πάνω του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 51,33 γραμμαρίων

Έκαναν αλισβερίσι στον σταθμό του ΚΤΕΛ Βόλου
Περίμεναν τον μεταφορέα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ του Βόλου για να παραλάβουν την ηρωίνη που θα διακινούσαν σε χρήστες της πόλης, δυο νεαροί Έλληνες. Όμως, τους εντόπισαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και μόνο οι δυο κατάφεραν να διαφύγουν.

Ένας 32χρονος που εντοπίστηκε μόλις αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, ήταν αυτός που μετέφερε τα ναρκωτικά για να τα παραδώσει στους συνεργούς του. Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, το έβαλαν στα πόδια αλλά ο ένας από τους παραλήπτες ηλικίας 33 χρόνων συνελήφθη έχοντας πάνω του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 51,33 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ακόμη δύο τρίφτες κάνναβης και 100 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αναζητούνται ο 32χρονος μεταφορέας και ο δεύτερος παραλήπτης ηλικίας 44 χρόνων.

*** Σε συνάθροιση διακινητών και χρηστών ηρωίνης έπεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου στο Αιτωλικό και συνέλαβαν αρχικά τρία άτομα που είχαν συνολικά 5 γραμμάρια ναρκωτικού, ενώ αργότερα συνελήφθησαν άλλοι δύο με άλλα 5 γραμμάρια ηρωίνης. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης