Συλλήψεις για κλοπές σε Χαλκιδική και Ηράκλειο

Συλλήψεις για κλοπές σε Χαλκιδική και Ηράκλειο

Πριν απομακρυνθεί ο 30χρονος δράστης, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, δυο μαχαίρια και αρκετά ναρκωτικά χάπια

Συλλήψεις για κλοπές σε Χαλκιδική και Ηράκλειο
Γρήγορος, αλλά όχι αρκετά για να... ξεφύγει από τους αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, ήταν ένας νεαρός Έλληνας διαρρήκτης που εισέβαλε μέσα σε λίγα λεπτά σε δύο καταστήματα στον Νέο Μαρμαρά και άρπαξε συνολικά 550 ευρώ! Πριν απομακρυνθεί ο 30χρονος δράστης, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, δυο μαχαίρια και αρκετά ναρκωτικά χάπια. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη για κλοπή και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε κατηγορούμενος για κλοπή και ένας 61χρονος Ελληνας που τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι μιας 76χρονης στην Χαλκιδική και άρπαξε 122 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα ανάληψης. Όμως, συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Κλείσιμο
*** Ένα μικρό χρηματικό ποσό ήταν η λεία ενός 30χρονου Έλληνα που διέρρηξε το σπίτι μιας 57χρονης στο Ηράκλειο, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια η οποία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Το αυτοκίνητο ενός 39χρονου που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή του Ηρακλείου παραβίασε ένας 40χρονος Έλληνας και έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα μικροαντικείμενα. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον 39χρονο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης