Δεν βρέθηκαν όπλα στο σπίτι των ληστών του Διστόμου στον Νέο Κόσμο

Δεν βρέθηκαν όπλα στο σπίτι των ληστών του Διστόμου στον Νέο Κόσμο

Βρήκαν ποιος ήταν ο ενοικιαστής της μεζονέτας στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς της Νέας Αγχίαλου

Δεν βρέθηκαν όπλα στο σπίτι των ληστών του Διστόμου στον Νέο Κόσμο
Δεν βρέθηκε οπλισμός στο διαμέρισμα των ληστών του Δίστομου, στον Νέο Κόσμο, το οποίο ερεύνησε η Αντιτρομοκρατική το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα παρακολουθούνταν για περισσότερες από 24 ώρες από αστυνομικούς και σήμερα το πρωί έγινε η έφοδος, ενώ η Αντιτρομοκρατική φέρεται να έφτασε εκεί έπειτα μετά από αξιοποίηση στοιχειών που βρέθηκαν στα δυο κρησφύγετα του Βόλου.

Κλείσιμο
Κατά την έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι στην οδό Δίπλα 17 και Σφίγγου  (κοντά στο ξενοδοχείο Intercontinental), δεν βρήκαν κάποιο άτομο, ωστόσο, από τα ευρήματα προκύπτει ότι κάποιοι διέμεναν τον τελευταίο καιρό, καθώς υπάρχουν φρέσκα τρόφιμα και άλλα σχετικά αντικείμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ο Γρηγόρης Τσιρώνης και ο οποίος έμενε τον χειμώνα με την οικογένεια του. Το διαμέρισμα είναι άδειο και οι έρευνες της ΕΛΑΣ εστιάζουν σε ευρήματα βιολογικού υλικού.

Σύμφωνα με τους κατοίκους η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή από τις 8 το πρωί, ενώ οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής γύρω από την περιοχή είχαν ξεκινήσει μερικές μέρες πριν. 



Στο μεταξύ, ξεκαθαρίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ποιος ήταν ο ενοικιαστής της μεζονέτας στην Χρυσή Ακτή Παναγιάς της Νέας Αγχίαλου.

Πρόκειται για έναν 60χρονο φίλο του Σπύρου Δραβίλα που αυτοκτόνησε στην Νέα Αγχίαλο και ο οποίος είχε εμφανιστεί στο μεσιτικό γραφείο και νοίκιασε το σπίτι δήθεν για την κόρη του. Για την εξυπηρέτηση έλαβε ένα σεβαστό ποσό από τον Δραβίλα ο οποίος του άφηνε κάθε μήνα στο γραμματοκιβώτιο τα χρήματα του ενοικίου, για να πληρώνει τον ιδιοκτήτη, καθώς και ένα «χαρτζιλίκι».

Ο 60χρονος προσήχθη τις προηγούμενες μέρες και εξετάστηκε για την υπόθεση, αλλά συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις για ζητήματα εργοδοτικών εισφορών.

Την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος ανακριτής, ο οποίος, πέραν των προσωπικών του εκκρεμοτήτων με το νόμο, θα κρίνει αν θα ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για υπόθαλψη.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, συνεχίζεται η έρευνα στα αντικείμενα, εκτός από τα όπλα, που βρέθηκαν στο κρησφύγετο της Αγχίαλου, και όπως εκτιμούν οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα διαρκέσει, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση όλων.

Τέλος στο δεύτερο σπίτι, που εντοπίστηκε στην περιοχή Άνω Λεχώνια Βόλου, μετά την επιχείρηση στη Νέα Αγχίαλο, δεν βρέθηκε κάτι αξιόλογο, που να σχετίζεται με την δραστηριότητα των συλληφθέντων, καθώς εκεί κατοικούσε ο Γρ. Τσιρώνης, με την σύζυγο και το παιδί τους, τους οποίους κρατούσε μακριά από τις παράνομες ενασχολήσεις του.











Δήλωση πρώην διαχειρίστριας πολυκατοικίας

«Ακούω ότι ερευνούν το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, από τη μεριά της οδού Σφίγγος έμενε ένας κύριος που πέθανε. Από την άλλη τη μεριά ένας νεαρός που είχε ένα ποδήλατο αλλά τα καλοκαίρια λείπει. Τώρα τελευταία δεν τον έχω δει. Το γραφείο που πληρώνει τα κοινόχρηστα ίσως ξέρει. Στον τρίτο όροφο το παιδί που σας λέω είναι καλό, ο Κωνσταντίνος, έμενε πολλά χρόνια εδω. Το καλοκαίρι λείπει στην Θεσσαλονίκη στους γονείς του, δρν ξέρω,. Η Ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι στην Κύπρο και έχει βάλει αντιπρόσωπο τον αδερφό της. Ο Κωνσταντίνος δούλευε δρν ξέρω που δούλευε μια φορά είχε έρθει μια κυρία με ένα παιδί και τον είχε επισκεφτεί.η αστυνομία χτυπούσε κουδούνια και ρωτούσε πράγματα και τους έχω πει οτι εκεί δεν μένει κανένας και με ρωτούσε ποσά χρόνια μένω εγώ εδω. Μένω πάνω απο το πιάτο πολλά χρόνια. Με ρώτησαν αν ήξερα κάποιο πρόσωπο απο τις φωτογραφίες και τους είπα οτι δεν τους γνωρίζω. Ο Κωνσταντίνος είναι νεαρός όχι 20 πιο μεγάλος. Μπορεί να είναι 30 και παραπάνω. Η συμπεριφορά αυτού του παιδιού ήταν παρά πολύ καλή. Πλήρωνε τα κοινόχρηστα τα πάντα. Έχω να τον δω απο τον χειμώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η πρώην διαχειρίστρια της πολυκατοικίας στην οδό δίπλα 17.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης