Επίθεση γονέα σε γιατρό στην Πτολεμαΐδα

Επίθεση γονέα σε γιατρό στην Πτολεμαΐδα

Ο οξύθυμος πατέρας από το Αντίγονο της Φλώρινας εκνευρίστηκε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές

Επίθεση γονέα σε γιατρό στην Πτολεμαΐδα
Θύμα ενός «νταή» πατέρα έπεσε μία από τις παιδιάτρους της Παιδιατρικής κλινικής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, η οποία κακοποιήθηκε όταν προσπάθησε να τον εμποδίσει να βγάλει τον ορρό από το χεράκι του μόλις οκτώ μηνών μωρού του!

Ο οξύθυμος πατέρας από το Αντίγονο της Φλώρινας εκνευρίστηκε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές, όταν είδε να στρώνουν τα κρεβάτια στον τετράκλινο θάλαμο όπου νοσηλευόταν το μωρό του με βρογχιολίτιδα, πυρετό και δύσπνοια. Μάλιστα, απαιτούσε να εισαχθούν τα παιδιά σε άλλους θαλάμους επειδή η σύζυγός του χρησιμοποιούσε ένα από τα κρεβάτια για να αναπαύεται!

Κλείσιμο
Όταν άρχισε να βγάζει απότομα τον ορρό για να φύγει με το παιδί του, η παιδίατρος του είπε ότι το μωρό έπρεπε να παραμείνει για νοσηλεία, αλλά εκείνος της έστριψε το χέρι προξενώντας της διάστρεμμα! Στο περιστατικό επενέβη η ασφάλεια του νοσοκομείου και ενημέρωσε τηλεφωνικά τη διοίκηση που κάλεσε την Αστυνομία. 

Η γιατρός πήγε στο τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου όπου πιστοποιήθηκε η κακοποίηση του χεριού της και καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων. Ο πατέρας ζήτησε αργότερα συγνώμη για την έκρηξή του και την επίθεση στην γιατρό, η οποία πάντως ζήτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να καταθέσει άμεσα μήνυση εναντίον του, πράγμα που είπε ότι προτίθεται να κάνει και η ίδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης