Λάρισα: Πήγαν να εξαπατήσουν... λάθος άνθρωπο

Λάρισα: Πήγαν να εξαπατήσουν... λάθος άνθρωπο

Ο 46χρονος επιχειρηματίας δεν «μάσησε» στο τηλεφώνημα της άγνωστης γυναίκας που του συστήθηκε ως γιατρός νοσοκομείου της περιοχής λέγοντάς του ότι συγγενικό του πρόσωπο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και χρειαζόταν 1.700 ευρώ

Λάρισα: Πήγαν να εξαπατήσουν... λάθος άνθρωπο
Την έπαθε το ζευγάρι των απατεώνων που επιχείρησε να αρπάξει χρήματα από έναν ιδιοκτήτη καταστήματος στον Αμπελώνα Λάρισας, τηλεφωνώντας του ότι συγγενικό του πρόσωπο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και χρειαζόταν 1.700 ευρώ.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας δεν «μάσησε» στο τηλεφώνημα της άγνωστης γυναίκας που του συστήθηκε ως γιατρός νοσοκομείου της περιοχής. Έκανε, όμως, πως συμφώνησε να παραδώσει τα χρήματα σε συγγενικό της πρόσωπο που θα έστελνε και μόλις έκλεισαν το τηλέφωνο ενημέρωσε την Ασφάλεια Λάρισας. Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα γύρω από το μαγαζί του υποψήφιου θύματος και, μόλις έφτασε ένας 24χρονος ταξιτζής που του συστήθηκε ως «συγγενής της γιατρού», τον συνέλαβαν.

Κλείσιμο
Στο ταξί του βρήκαν δύο κινητά και έναν φορητό ασύρματο που, εκτός από την κατηγορία για απάτη που του άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, του στοίχισε και αυτή της παράβασης της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών. Η μέχρι στιγμής αγνώστων στοιχείων συνεργός του αναζητείται και η σύλληψή της είναι θέμα χρόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης