Καλαμάτα: Αντί να πληρώσουν, πήραν και τα ρέστα!

Καλαμάτα: Αντί να πληρώσουν, πήραν και τα ρέστα!

Αναζητούνται από την Αστυνομία

Καλαμάτα: Αντί να πληρώσουν, πήραν και τα ρέστα!
Άνω- κάτω έκαναν ένα γνωστό πολυκατάστημα στην Καλαμάτα δύο άγνωστες γυναίκες που εμφανίστηκαν ως πελάτισσες, πήραν διάφορα εμπορεύματα και όταν έφτασαν στο ταμείο... χάλασαν τον κόσμο με διάφορα προσχήματα. Έτσι, κατάφεραν να εξαφανιστούν, όχι μόνο χωρίς να πληρώσουν, αλλά παίρνοντας και τα... ρέστα!

Φορτωμένες με διάφορα ψώνια, οι δύο γυναίκες πήγαν στο ταμείο και έβγαλαν ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ για να πληρώσουν. Όταν η ταμίας πήγε να τους δώσει τα ρέστα, άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα προκαλώντας ταραχή στην άτυχη κοπέλα, η οποία τα έχασε γιατί δεν κατάλαβε τι ακριβώς ζητούσαν. Ωστόσο, έβγαλε 200 ευρώ από το ταμείο για να τους δώσει ρέστα.

Κλείσιμο
Οι άγνωστες, όμως, εξακολούθησαν να ωρύονται χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τι ήθελαν. Και ενώ οι εργαζόμενοι προσπαθούσαν να τις ηρεμήσουν υπό τα βλέμματα δεκάδων πελατών, εκείνες άρπαξαν τα ρέστα και έφυγαν. Όταν η ταμίας κατάλαβε ότι είχαν πάρει μαζί και το... 500άρικο, ήταν αργά καθώς οι δράστιδες είχαν γίνει άφαντες και τώρα αναζητούνται από την Αστυνομία!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης