Ανήλικος τσιγγάνος μέλος σπείρας λεηλάτησε αντλιοστάσιο

Ανήλικος τσιγγάνος μέλος σπείρας λεηλάτησε αντλιοστάσιο

Οι τρεις αθίγγανοι εισέβαλαν μέρα- μεσημέρι σε ένα αντλιοστάσιο και άρπαξαν πολύτιμα μεταλλικά αντικείμενα και τμήμα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού

Ανήλικος τσιγγάνος μέλος σπείρας λεηλάτησε αντλιοστάσιο
Ενα ανήλικο αγόρι ήταν ο μόνος που συνελήφθη από μια τριμελή σπείρα τσιγγάνων «κυνηγών» χαλκού που εισέβαλαν μέρα- μεσημέρι σε ένα αντλιοστάσιο στην Αμαλιάδα και άρπαξαν πολύτιμα μεταλλικά αντικείμενα και τμήμα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Οι τρεις δράστες φόρτωσαν στο αγροτικό τους φορτηγάκι τα αξίας 1.000 ευρώ υλικά που ξήλωσαν από το αντλιοστάσιο Α5 του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων ο οποίος είναι υπεύθυνος για την υδροδότηση των αρδευτικών και αποστραγγιστικών έργων στις πεδιάδες Αλφειού και Πηνειού. Τη στιγμή που διέφευγαν όμως, έγιναν αντιληπτοί και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Κλείσιμο
Τα πληρώματα των περιπολικών που κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντόπισαν το αγροτικό να κινείται στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου με κατεύθυνση προς τον καταυλισμό τσιγγάνων στο Λευκοχώρι. Μετά από καταδίωξη, κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν αλλά οι τρεις επιβάτες το έβαλαν στα πόδια και μόνο ένας 16χρονος συνελήφθη, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί του αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης