Αλλοδαπός ετοίμαζε μακελειό στις φυλακές της Πάτρας

Αλλοδαπός ετοίμαζε μακελειό στις φυλακές της Πάτρας

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν ένα μικρό οπλοστάσιο από μαχαίρια, τα περισσότερα από τα οποία έκρυβε ο κρατούμενος

Αλλοδαπός ετοίμαζε μακελειό στις φυλακές της Πάτρας
Στο «παρά πέντε» φαίνεται πως πρόλαβαν μια ακόμη αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που ανακάλυψαν ένα μικρό οπλοστάσιο από μαχαίρια, τα περισσότερα από τα οποία έκρυβε ένας αλλοδαπός κρατούμενος.

Αρχικά, κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κελί του 37χρονου Ιρακινού ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Ωστόσο, οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί οι σωφρονιστικοί δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση κι έτσι συνέχισαν να ψάχνουν, ώσπου βρήκαν σε ένα περβάζι παραθύρου τρία αυτοσχέδια μεταλλικά μαχαίρια!

Κλείσιμο
Η έρευνα κλιμακώθηκε σε όλους τους χώρους του καταστήματος κράτησης, με αποτέλεσμα να βρεθεί ένα ακόμα αυτοσχέδιο μαχαίρι που ήταν κρυμμένο στο προαύλιο. Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ η έρευνα για τον κρατούμενο που έκρυψε το τέταρτο μαχαίρι βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης