Ελασσόνα: Καλλιεργούσε κάνναβη σε αποθήκη και θερμοκήπιο

Ελασσόνα: Καλλιεργούσε κάνναβη σε αποθήκη και θερμοκήπιο

Οι έρευνες στο σπίτι του 52χρονου που έκαναν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν δεχθεί

Ελασσόνα: Καλλιεργούσε κάνναβη σε αποθήκη και θερμοκήπιο
«Δίπορτο» το είχε ένας χασισοκαλλιεργητής που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας. Στο θερμοκήπιο που διατηρούσε σε εξωτερικό χώρο ετοίμαζε μια αρκετά μεγάλη φυτεία και σε μια αποθήκη στο σπίτι του έκανε άλλου είδους παραγωγή με την υδροπονική μέθοδο.

Οι έρευνες στο σπίτι του 52χρονου που έκαναν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν δεχθεί. Στο θερμοκήπιο βρέθηκαν 60 μικροί βλαστοί δενδρυλλίων κάνναβης ύψους πέντε εκατοστών που καλλιεργούσε εξασφαλίζοντας με θερμαντήρα τις ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος, αλλά και δύο συσκευασίες και ένα μεταλλικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 188,1 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Κλείσιμο
Στην εξωτερική αποθήκη του σπιτιού, ο δράστης είχε στήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την παραγωγή χασίς με την υδροπονική μέθοδο καλλιέργεια, στο οποίο κατασχέθηκαν γλάστρες με πέντε δενδρύλλια ύψους 0,50 εκατοστών,  δύο βλαστοί από χασισόδεντρα ύψους πέντε εκατοστών  που καλλιεργούσε μέσα σε μια τσιμεντένια κατασκευή και ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο ύψους 0,50 εκατοστών.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον εξοπλισμό του εργαστηρίου που αποτελούνταν από επτά προβολείς, μία θερμάστρα, ένα θερμόμετρο και δέκα πλαστικά δοχεία με χώμα και προσήγαν τον 52χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης