Λεηλασία... υπ' αριθμόν τέσσερα στην ΕΡΑ Ρόδου

Λεηλασία... υπ' αριθμόν τέσσερα στην ΕΡΑ Ρόδου

Άρπαξαν, ακόμη, τα καλώδια και τις μπαταρίες εκκίνησης της γεννήτριας ρεύματος μέσω της οποίας εξέπεμπαν τοπικό πρόγραμμα οι απολυμένοι εργαζόμενοι

Λεηλασία... υπ' αριθμόν τέσσερα στην ΕΡΑ Ρόδου
Ό,τι είχαν αφήσει άθικτο κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων εισβολών τους στις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΑ Ρόδου, το λεηλάτησαν στην τέταρτη κατά σειρά επιδρομή τους σε διάστημα τριών μηνών οι συμμορίες που εκμεταλλεύονται ότι ο σταθμός δεν λειτουργεί από τις 11 Ιουνίου του 2013!

Οι διαρρήκτες βρήκαν πρόσφορο έδαφος, καθώς είχαν φροντίσει από την προηγούμενη «επίσκεψή» τους να μην λειτουργούν ο περιμετρικός φωτισμός και τα συστήματα ασφαλείας. Έτσι, εισέβαλαν ανενόχλητοι στους χώρους του σταθμού, έσπασαν όσες εσωτερικές πόρτες είχαν μείνει ανέπαφες και «ξήλωσαν» όλες τις λυχνίες εκπομπής υψηλής και χαμηλής ισχύος του πομπού μεσαίων κυμάτων.

Κλείσιμο
Άρπαξαν, ακόμη, τα καλώδια και τις μπαταρίες εκκίνησης της γεννήτριας ρεύματος μέσω της οποίας εξέπεμπαν τοπικό πρόγραμμα οι απολυμένοι εργαζόμενοι, ενώ έκλεψαν  άγνωστο αριθμό ηλεκτρονικών ανταλλακτικών, συσκευών και εργαλείων μεγάλης άξιας. Τη νέα λεηλασία κατήγγειλαν οι πρώην εργαζόμενοι στην Ασφάλεια Ρόδου, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης