«Δίδυμο» ξάφριζε καταστήματα στην Κοζάνη

«Δίδυμο» ξάφριζε καταστήματα στην Κοζάνη

Ένδεκα ημέρες –ή, μάλλον… νύχτες!- κράτησε η δράση ενός «διδύμου» διαρρηκτών που χτυπούσαν καταστήματα στην πόλη της Κοζάνης....

«Δίδυμο» ξάφριζε καταστήματα στην Κοζάνη
Ένδεκα ημέρες –ή, μάλλον… νύχτες!- κράτησε η δράση ενός «διδύμου» διαρρηκτών που χτυπούσαν καταστήματα στην πόλη της Κοζάνης. Στην τελευταία τους εισβολή, άφησαν ίχνη από τα οποία τους εντόπισαν οι άνδρες της Ασφαλείας.

Οι δράστες ηλικίας 41 και 38 χρόνων συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα και στα σπίτια τους βρέθηκαν δυο υπολογιστές, μια φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα που, όπως αποδείχθηκε, προέρχονταν από τις διαρρήξεις άλλων πέντε καταστημάτων. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν κατσαβίδια, γάντια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και 420 ευρώ.

Κλείσιμο
Οι δυο Έλληνες, που είχαν ξεκινήσει τη δράση τους στις 2 Μαρτίου, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ σε βάρος του 38χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν 42 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και δυο μαχαίρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης