Σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενο Έλληνα ναυτικό στη Βομβάη

Σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενο Έλληνα ναυτικό στη Βομβάη

Οι έρευνες γίνονται στη θαλάσσια περιοχή  400 ν.μ. δυτικά της Βομβάης και νοτιοδυτικά του Καράτσι, από 12 παραπλέοντα εμπορικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και από αεροσκάφος της Ινδίας

Σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενο Έλληνα ναυτικό στη Βομβάη
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου Έλληνα ναυτικού σε δεξαμενόπλοιο στη θαλάσσια περιοχή Βομβάης Ινδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,  ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τον πλοίαρχο του δεξαμενόπλοιου «Μαράν Κλειώ» Ν.Π. 12181, το οποίο πραγματοποιούσε δρομολόγιο από τη Βενεζουέλα προς Ινδία, ότι 40χρονος Έλληνας Ά Μηχανικός του πλοίου αγνοείται.

Κλείσιμο
Με μέριμνα του πλοιάρχου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στους χώρους του πλοίου, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται έρευνες προς εντοπισμό του ανωτέρω, στη θαλάσσια περιοχή  400 ν.μ. δυτικά της Βομβάης Ινδίας και νοτιοδυτικά του Καράτσι Πακιστάν, από 12 παραπλέοντα εμπορικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και από αεροσκάφος της Ινδίας, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης