Τρίκαλα: Άναψε το φως και τρόμαξε τους διαρρήκτες!

Τρίκαλα: Άναψε το φως και τρόμαξε τους διαρρήκτες!

Η νεαρή γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και τον σύζυγό της που είναι  γνωστός επιχειρηματίας και άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους... ακροβάτες διαρρήκτες

Τρίκαλα: Άναψε το φως και τρόμαξε τους διαρρήκτες!
Πιο πολύ τρόμαξαν οι επίδοξοι διαρρήκτες που επιχείρησαν να παραβιάσουν την ασφάλεια της μπαλκονόπορτας ενός διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, παρά η νεαρή ένοικος η οποία άκουσε τον θόρυβο που έκαναν και άναψε το φως αναγκάζοντάς τους να το βάλουν στα πόδια!

Το παρ' ολίγον θύμα έβλεπε ανυποψίαστο τηλεόραση στο σαλόνι του διαμερίσματος που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας, όταν ξαφνικά άκουσε ένα θόρυβο από το πίσω μπαλκόνι και πήγε να δει τι συμβαίνει. Αμέσως διαπίστωσε ότι είχε γίνει στόχος διαρρηκτών που είχαν αναρριχηθεί στο μπαλκόνι, είχαν σηκώσει το ρολό και προσπαθούσαν να σπάσουν το τζάμι της μπαλκονόπορτας!

Κλείσιμο
Αμέσως άναψε το φως, κάνοντας τους επίδοξους εισβολείς να τα χάσουν. Όμως, ο αιφνιδιασμός τους δεν κράτησε πολύ, καθώς κατέβηκαν βιαστικά στον ακάλυπτο χώρο από έναν σωλήνα! Η νεαρή γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και τον σύζυγό της που είναι  γνωστός επιχειρηματίας και άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους... ακροβάτες διαρρήκτες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης