Πτολεμαΐδα: Λήστεψαν νεαρό για να αγοράσουν ναρκωτικά χάπια

Πτολεμαΐδα: Λήστεψαν νεαρό για να αγοράσουν ναρκωτικά χάπια

Δυο νεαροί 25 και 18 ετών τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον ότι θα τον χτυπήσουν μέχρι θανάτου αν δεν τους έδινε όσα χρήματα είχε μαζί του - Και οι δύο συνελήφθησαν 

Πτολεμαΐδα: Λήστεψαν νεαρό για να αγοράσουν ναρκωτικά χάπια
Ενέδρα σε έναν 22χρονο που επέστρεφε από διασκέδαση στο σπίτι του στην Πτολεμαΐδα, έστησαν δυο νεαροί κακοποιοί και τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον ότι θα τον χτυπήσουν μέχρι θανάτου αν δεν τους έδινε όσα χρήματα είχε μαζί του! Όπως αποκαλύφθηκε, οι δράστες είναι χρήστες ναρκωτικών χαπιών.

Το θύμα δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση και αναγκάστηκε να τους παραδώσει τα 40 ευρώ που είχε στις τσέπες του. Εκείνοι τα πήραν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή χωρίς να τον χτυπήσουν. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, οι δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 18 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχε ειδοποιήσει ο 22χρονος και συνελήφθησαν.

Κλείσιμο
Σε έρευνα που έγινε στις κατοικίες τους, βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου 46 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν μαζί με 30 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα. Οι δυο νεαροί Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για ληστεία, ενώ ο 25χρονος κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης