Καρδίτσα: Καταδίωξη για διαρρήκτη με ναρκωτικά χάπια

Καρδίτσα: Καταδίωξη για διαρρήκτη με ναρκωτικά χάπια

Αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν φορτηγό και να συλλάβουν τον 38χρονο Έλληνα οδηγό, παρά την αντίσταση που προέβαλε

Καρδίτσα: Καταδίωξη για διαρρήκτη με ναρκωτικά χάπια
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μόλις ενημερώθηκε ότι ένας άγνωστος είχε αρπάξει διάφορα υλικά από την επιχείρηση ενός 33χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και διέφυγε με Ι.Χ. φορτηγό. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά προσπάθησε να ξεφύγει από το μπλόκο.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το φορτηγό σε κοντινή απόσταση και να συλλάβουν τον 38χρονο Έλληνα οδηγό, παρά την αντίσταση που προέβαλε. Στην καρότσα του οχήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους αλλά και 60 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο δράστης δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο 38χρονος εξετάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας για τυχόν άλλες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για κλοπή, αντίσταση και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Μπήκε σε ένα κοσμηματοπωλείο στην Κοζάνη με την πρόφαση ότι ήθελε να αγοράσει ένα χρυσαφικό και έκλεψε το… κινητό του 34χρονου ιδιοκτήτη όσο εκείνος έβγαζε δείγματα! Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν έφυγε ο 36χρονος δράστης και ειδοποιήθηκαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που τον εντόπισαν πριν απομακρυνθεί και του φόρεσαν χειροπέδες. Στην κατοχή του, εκτός από το κλεμμένο κινητό, βρέθηκαν 27 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική συνταγή γιατρού κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η Ασφάλεια ερευνά την εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης