Εξέδιδαν Βουλγάρες σε διαμέρισμα στην Κομοτηνή

Εξέδιδαν Βουλγάρες σε διαμέρισμα στην Κομοτηνή

Ένας αστυφύλακας της Ασφάλειας προσποιήθηκε τον πελάτη και ήρθε σε επαφή με τον Έλληνα μαστροπό, που του έκλεισε ραντεβού στο διαμέρισμα

Εξέδιδαν Βουλγάρες σε διαμέρισμα στην Κομοτηνή
Σε οίκο ανοχής είχαν μετατρέψει ένα διαμέρισμα στην Κομοτηνή δυο μαστροποί, ένας 45χρονος Έλληνας σεσημασμένος για ανάλογα αδικήματα και ένας 30χρονος αλλοδαπός, για να εξωθούν στην πορνεία δυο νεαρές γυναίκες από τη Βουλγαρία. Έπεσαν, όμως, στην παγίδα των αστυνομικών.

Ένας αστυφύλακας της Ασφάλειας προσποιήθηκε τον πελάτη και ήρθε σε επαφή με τον Έλληνα μαστροπό, που του έκλεισε ραντεβού στο διαμέρισμα. Εκεί, ο αστυνομικός παρέδωσε στον 45χρονο ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ παρουσία του 30χρονου Βούλγαρου, ως αμοιβή για την ερωτική επαφή του με μία από τις δυο αλλοδαπές.

Κλείσιμο
Εκείνη τη στιγμή έκαναν έφοδο οι συνάδελφοί του και συνέλαβαν τους μαστροπούς. Στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα και τρία κινητά που κατασχέθηκαν. Μαζί με τον Βούλγαρο οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που τους άσκησε δίωξη για μαστροπεία, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και αφέθηκαν ελεύθερες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης