Συνέλαβαν τους ληστές καταστημάτων στην Πάτρα

Συνέλαβαν τους ληστές καταστημάτων στην Πάτρα

Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για τους δράστες, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία και του τέταρτου συνεργού τους που αναζητείται για να συλληφθεί και αυτός

Συνέλαβαν τους ληστές καταστημάτων στην Πάτρα
Τρεις νεαροί έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια και ένας ακόμη αναζητείται, ως ύποπτοι για τις απανωτές ληστείες των τελευταίων ημερών σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Πάτρας. Είχε προηγηθεί άλλη μια αποτυχημένη απόπειρα σε μίνι μάρκετ στην Περιβόλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός με γκρι μπουφάν και μπλε παντελόνι εισέβαλε στο σε μίνι μάρκετ και προσπάθησε να ληστέψει τους υπαλλήλους απειλώντας τους με μαχαίρι. Όμως, εκείνοι αντέδρασαν και ο δράστης πανικοβλήθηκε. Το έβαλε στα πόδια και διέφυγε πεζός προς το γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα. Ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και προσαγωγές υπόπτων.

Κλείσιμο
Ένας νεαρός που η περιγραφή του ταιριάζει με των δραστών προσήχθη μαζί με άλλους δυο νεαρούς και ανακρίνονται, όχι μόνο για τη χθεσινοβραδινή απόπειρα αλλά και για τις άλλες τρεις ληστείες που έχουν γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή. Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για τους δράστες, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία και του τέταρτου συνεργού τους που αναζητείται για να συλληφθεί και αυτός. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης